Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Planet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F.O.  System – F.O.  System(GrundRecords) Huszonegy évvel eredeti megjelenése után újra kiadásra került a hazai dark alapzenekara, az F.O.System egyetlen nagylemeze. A friss kiadványon ráadásul szerepel a csapat valaha készült összes stúdiófelvétele is, úgyhogy a…..
Huszonegy évvel az eredeti megjelenés után újra kiadták a nyolcvanas évek egyik emblematikus magyar zenekarának, az F.O. Systemnek az egyetlen lemezét. Ennek kapcsán beszélgettünk a csapat két alapító tagjával, Mátyás Attila gitáros-énekessel és Jerabek Csaba basszusgitárossal.…..
DJ Dominique sűrű és nagyon nehéz napokat tudhat magáénak. Fellépésről-fellépésre rohan, szinte szusszanásnyi ideje sincs. Hétfőn egy nagyon kellemetlen meglepetés érte autójánál, hiszen a hátsó ablaküveget betörtök és az összes cd-t, melyet a fellépései során használ,…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Itt az első nagyon komoly érv az iPad mellett: mindössze tíz dollárért hozta ki a Korg a táblagépre az Electribe spéci verzióját, az iElectribe-ot (június 30. után az ár 20 dollárra fog ugrani). A szoftver hanggenerátora megcsinál mindent, amit a Korg klasszikusa hardverben tudott,…..