Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isa Schneider

154 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága  legjobb Barátnőim, Ti Százan!  És Barátaim! Elég régen nem jelentkeztem sem hangtalan, sem egyéb híradókkal, de annyi minden történt, hogy nem volt lelkierőm az írásra. Első sorban itt volt ugy-e a világ vége, amivel azért foglalkozni akartam, vettem is gyufát,…..
Egy macskát jelöltek ezelőtt 15 évvel az alaszkai városkában a polgármesteri szék betöltésére.  Az emberek nem voltak megelégedve az amúgy emberi jelöltekkel, ezért állítottak egy merőben új, fiatal, erős és játékos macskát a fontos pozíció betöltésére.A Macska meg is…..
> Sajnálattal tudatom ma,> felébredtünk virradóra, > s nem volt vége a világnak.> Erre ébredt sok-sok állat,          (még én is!)> kik ettől tegnap még féltek,> s félelmükkel megigéztek.> Két skatulya gyufát…..
> Sajnálattal tudatom ma,> felébredtünk virradóra, > s nem volt vége a világnak.> Erre ébredt sok-sok állat,          (még én is!)> kik ettől tegnap még féltek,> s félelmükkel megigéztek.> Két skatulya gyufát…..
MMMÖko-BioAz EmberAktuálisLélektől LélekigA valóság én vagyokSportSzínes világNovellaPályázatVárosi legendaKapcsolat Az ember Mintha egy másik idősíkban beszélgettünk volna. Valahol, ahol teljesen természetes, hogy valaki több szakmát űz egyszerre. Isa amolyan…..
A londoni Olimpiai Játékok megnyitóját közvetítették tegnap este.  2012-ben vagyunk.        Persze, hogy megnéztük. Még emlékezetünkben volt a 2008-as kínai olimpiai játékok megnyitója, hogy az milyen pofi módon volt megrendezve!  Valami ilyet vártunk most is, …..
A Hold az utcán Az ég beborult. A hold az utcán gurult, s lement a nap. A Hold még cél és gond nélkül gördült lefele, bele a semmibe. Még nem tudta: az utca végén az árok szélén még lobban egyet, s szilánkokra robban. ..
Jön az Ünnep. Szebb az élet.                     Könnyebbé teszi a létet… Nagyon várjuk a Másikat, öltünk ünnepi arcokat, kiszellőztetve a lélek. A kézben egy darab…..
Ezt a gyönyörű kritikát kaptam a "Fogkefe a szükségcsomagban" c.  -az idei könyv hétre megjelent- könyvemről: Mielőtt megosztanám Veletek, hadd említsem meg: én a rossz kritikákat is felteszem ide, nem csak a jót. De ez itt véletlenül jó kritika. Egész nap boldog voltam…..
Kedves , leendő Barátnőim és Barátaim! Kedves marosvásárhelyi Végzettek! Egy kissé tépett farkú paradicsommadár jelentkezik Egyetemünkről. Igen, 49 évvel ezelőtt végeztem ott, Dr. Szálasi Izabella néven. Már ez a név is szörnyű, nem? Középiskoláimat a marosvásárhelyi…..
Tudtátok, hogy a Gyurgyalag az év madara? Nem? Hát akkor éppen ideje volt,  mert már kezd lejárni az év, és még senki nem gratulált nekik. Én itt most megteszem:  Éljenek  Gyurgyalagok!!!  Sajnos, témámtól kissé távol, nem az erdőkben, hanem a löszfalakban…..
Könyvbarátok megosztott egy hivatkozást.péntekIsa Schneider rólunk ír, mi vagyunk regényeinek főhősei. Ő soha nem túloz, inkább visszafogott. Lehet, hogy éppen ez a tartózkodás sejteti leginkább az írónő szándékát: nem drámát, hanem valóságot írni. Mint ebben a…..
Meghívó Ebben a könyvben - Kedveseim-, pontosan azt fogom leírni,  - vagy egyelőre azt szándékszom leírni-, amit a „Morfondír” című könyvemben többszöri nekifutásra sem tettem meg, mert örökké közbejött valami.  Nevezetesen azt, hogy…..
  Fogkefe a szükségcsomagban Schneider, Ïsa224 oldal, kartonált 2300 Ft  Vannak különös sorsú nők, kivételes életek, titkos bűnök és olyan megoldások, amelyekre senki nem számít. Ïsa Schneider  új regénye szórakoztató, jó   lélektani…..
Noemi Ambrus Kanalas közzétett Isa Schneider: orvos, író, festőfebruár 26. 2012Kedves Isa, szerettem volna megköszönni a (számomra) újabb könyvet (Az orvosnők korán halnak..)!! Hogy mit ad egy-egy Isa könyv, nehéz szavakkal kifejezni, de talán nem is muszáj :-)) egyszerűen csak…..
ppeva P 4 hónapjaIsa Schneider: Hordalék 83% Bármilyen hihetetlen is, ez mind megtörtént, megtörténhetett a XX. század második felében, Európában. Mi itt már rég magunk mögött hagytuk az ötvenes éveket, mikor a szomszédban még dúlt tovább a diktatúra. Mindenkinek…..
 Dr. Isa Schneider író és festőművész irodalom festmény orvostudományArcvonások Vágner Mária - 2010.07.21. 14:40Fotó: Isa SchneiderAz Arcvonások szerdai adásában Vágner Mária Dr. Scheinder Izabellával beszélgetett.  Hallgassa meg Az…..
Ilyenkor kibujhatnék nyugodtam a börömbölNem teszem, mert én nem női Moldova vagyok, hanem Isa Schneider. De azért beteszem ide... Mert hiú vagyok...Most olvasom Már olvastam Rákeresek Molybolt   A Különös szerető nagy sikere után egy talán még lebilincselőbb történetet…..
Azért az rang!A bejegyzés a Molyból származik, a Hordalék c. regényemet illetiGalambdúc ♥ 1 éveIsa Schneider: Hordalék 83% A vihar tette lehetővé, hogy ezzel a viszonylag rövid regénnyel végezhettem ma. Valamiért ez kívánkozott a kezembe a könyvkupacból. Az…..