Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solius

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eme új blogot egy személyes vallomással kezdeném. Megboldogult fiatalkorom hajnalán jó pár éven keresztül nem szerettem a sört. Zavart a keserűsége, a sör szaga, a lepusztult kocsmák súlyos hangulata. Ám mindezen ellenérzéseim, sörrel kapcsolatos gátjaim egy csapásra leomlottak mikor először utaztam…..
vtravel Az alkimista háza 2016.04.01 12:37:47
Az Alkimista-ház Český Krumlov "Siroka ulice" (Széles utca) nevű utcájában Anton Michael von Ebersbach reneszánsz stílusú háza volt. A ház legrégebbi részei valószínűleg még valamikor a XIV. században épültek. Az épület alap konstrukciója, a földszinti két szárny, a félemelet és részben az első…..
Miután megnéztük, hogyan telepedtek le első őseink Kr.e. 20 000 tájékán a csehországi Moráviában: (http://kulturbakancslista.blog.hu/2015/01/22/kr_e_25_000_letelepedett_eletmod), kóstoljunk meg egy helybéli ínyenc sajtot, az olmützi kvarglit, avagy pogácsasajtot, csehül olomoucké…..
El Calafate-ből kisétáltam a városon túlra és stoppoltam tovább. A célom innentől már az volt, hogy folyamatosan észak felé haladva átkeveredjek Chilébe. El Calafate után van még egy népszerű város, El Chalten. Csaknem mindenki meglátogatja, aki a környéken jár. Nekem nem…..
Folyékony Kenyér Becsekkolás 2012.10.27 12:51:19
Új szintre lép a pesti csehsör-mánia. Az elmúlt évben egyre több kis cseh söröző jelent meg a pesti kocsmatérképen, amit csak üdvözölni tudunk. Végül is, ha Prágában elfér több ezer, akkor nálunk pár száz simán megnyithat, nem? Eddig ezek a sörözők – PivoI, PivoII,…..
Solius 2012.11.15 16:49:19
@Bud Taste: Köszi! :) Nekem a sör a csapoltnál kezdődik, s végződik! :) Most próbálok megszabadulni jó pár üveg pár napja lejárt szavatosságú Svijany 10-estől, mert én lelkesen megvettem a nyáron, de nem fogyasztottam, és esély sincs rá hogy elfogyjon.
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..