Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalmi (törölt)

79 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dalmiii blogol új blog 2008.07.11 23:12:00
Kedves mindenki! Sikerült összehozni az új blogot, szóval : www.dalmiii.blogspot.com alatt olvasható vagyok :) sztem aribb :) az entries felirat alatt olvashatjátok a bejegyzéseket :)..
  UTÁLOK BETEGNEK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!De most komolyan, miért kell ez az egész franc megint a mandulámmal? Már kezdtem azt hinni h jóban leszünk erre meg begyullad de olyan szinten..és még a láz is :(Egész hétvégén csak szenvedtem meg aludtam.. :(Peti ma jön majd csak haza,…..
Dalmiii blogol szerda.. 2008.06.25 14:49:36
hejhóóó :)   Na hát újra itt vagyok..... Peti érettségije 92%-os lett :D olyan büszke vagyok rá, huhuuuu :) <3<3<3          Holnap mennek Balcsira, remélem minden rendben lesz.... Nem sok mindent tudok írni amúgy.... Bren holnapután…..
Dalmi (törölt) 2008.06.29 23:22:41
Na újra itt.. Peti már reklamált, hogy nem írok blogot, szóval meg kell eröltetnem magam... Az a baj, hogy ilyenkor nyáron annyira lusta vagyok.. :( Jahj, anyával dumáltunk és kitalált vmi tök jót, szólok is Barbinak majd. Azt szeretném majd megkérdezni a Horváth Ildikó…..
Dalmiii blogol Sex and the City 2008.06.14 15:21:02
HalihóSzerdán csajokkal moziban voltunk (a kép is ezt jelzi ;) ), és isteni volt a film :D. Igazi csajos, de nagyon szuper.Na, az évvégim:Angol: 5 (+ szaktanári dícséret)Német: 5Magyarok: 5 5Töri: 5Biosz: 4Fizika: 4Matek: 4Rajz: 4Infó: 5Ének: 5Tesi: 4Azt hiszem ennyi :) Egész jó lett…..
Helllo Nah tegnap elkezdödött aminek el kellett kezdődnie, eddig az eredmény: Svájc-Csehország                  0-1 Portugália- Törökország          2-0…..
Hát az az igazság, hogy marha lusta vagyok írni, de nem csak ide, hanem a rendes naplómba is. Tegnap voltunk Petivel 7 hónaposak :):):):):):):) <3<3<3A suli egyszerüen rettentően unalmas már. Még van benn egy csomó dogánk, meg még töriből meg magyraból nem tudom, hogy hányas…..
Dalmiii blogol Megérkeztem.... 2008.05.26 14:20:12
Hurrá hurrá, újra itthon vagyok!!!Annyira szuper volt tegnap újra látni Petit, meg anyuékat is. Már nagyon hiányoztak!Hát Olaszország azt kell mondjam rettentően esős volt.  Amúgy szép meg minden, csak borzasztóan elfáradtunk. Meg ugye az sem utolsó h nem tudtam beszélni…..
wááááááááá... :S néha rám jön, hogy annyira nincs is kedvem hozzá.... Holnap viszont nem megyeksuliba ami eleve szuper, mert a csütörtök húzós nap nagyon.... Nem tudom, hogy tudunk-e majd olaszból írni, vagy egyátalán nethez jutni, de nagyon remélem! Pakolni is kéne még, de…..
Jahhhjjj, már tényleg rettenetesen HIÁNYZIIIIKKKKK!  :( nem nagyon csináltam semmit a szünetben :S meg kell állapítanom, hogy veszett lusta vagyok..... Na jó, anyuval voltunk vásárolni, meg tegnap Ginivel a városban, de nem tudom... valahogy olyan lassan telt el!Peti meg írt, hogy…..
Komolyan mondom, olyan szinten lefárasztott ez a két nap,..... talán még jobban mintha egy egész hét lett volna... Ráadásul tegnap nagyon későn kerültem ágyba. Petinél voltam délután, aztán meg tanultam vagy este 11ig :S :(. Ő meg elment Hollandiába. Remélem gond nélkül…..
Dalmiii blogol döm dödöm 9days 2008.05.06 23:05:02
Hey hóóóóPeti megy HOLLANDIÁBA!!!!! :) Örülök neki, bár rossz lesz,hogy nem lesz itt. Annyira jó volt ma is látni!!!! Csütörtökön indulnak este és kedden jönnek meg. Remléem azért lesz eredménye a dolognak!<3 <3 <3 Köszi kincsem a vacsit! je t'aime!Mátéval tök jót…..
:) Eltelt fél év, de még mindig olyan mintha most kezdődött volna.. ugyanaz a pezsgés, ugyanaz az érzés (ha nem sokkal erősebb) mint az elején.... Mindennél jobban szeretlek kicsim!!!! "Szerelem: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel…..
LyricsHeather Martin-When Are You Coming Homecopyright © 2006 Cindy D MartinYou were almost sixteen when I came into the world.Mom and Dad had you first then 3 more boys I'm the baby girl.I sure have a lot to look up to in you, you're really smart and funny with a big heart too.After one year…..
Eszembe jutott, hogy már nagyon rég nem írtam.... :) Lusta vagyok mi? Hát ez van, viszont a naplómba (a rendesbe) írtam többször is.A péntek tök jó volt, csajokkal voltunk a Püspök-erdőben szalonnát sütni :D olyan szinten füstszagúak voltunk xD Aztán Esztivel meg anyuval +…..
Nah.... az a helyzet, hogy nem megyünk Firenzébe :( és nem látom az Uffizzit :( :( :(Most nincs kedvem leírni a részletes útitervet, úgyhogy majd máskor. Amúgy meg elhatároztam, hogy nem fogok keseregni mindenen, meg egy csomó dologba belekötni, elegem van már abból, hogy panaszkodom.…..
:-( de most tényleg, nem értem miért nem lehet bejelentkezni! Egyszerüen nem megy!Épp csak kicsit fel akartam nézni mielőtt megyek Győrbe, de nem..... ( UTÁLOM ÉS KÉSZ :( )Ma nagyon angyalka vagyok.... már voltam reggel apuval Petiéknél, aztán haza, csibáltam palacsintát az…..
Dalmiii blogol megint én 2008.04.08 17:21:00
(Rászántam magam, hogy írjak megint..... :P ) Ma szuper volt a napom kezdete, a Peti a megállóban várt! Annyira jó volt látni! <3 Mindenki mondta, hogy mennyire összeillünk, meg aranyosak vagyunk, a Viri meg a Dzsina is ott áradoztak :) és igazuk van :D <3 <3 <3 Eszti írt…..
Dalmiii blogol 5 hóóóóónap :) 2008.04.03 16:22:00
Már öt hónapja együtt vagyuuunk :) (Szivem ha olvasnád: IMÁDLAK!!!!! :) (L)(L)(L) ) Szinte észre sem vettem, hogy ilyen gyorsan repül az idő... nemrég még karácsony volt most meg már áprilisban járunk....Suliban nem bírom már a feszültséget, állandóan dolgozat dolgozat…..
Bocsi de nagyon kevés időm van, és azt a kicsit amíg itt ülök inkább elbeszélgetem, mint ide irogatok... Meg újra rákaptam az olvasásra :)Jajjj, a Máténak annyira örülök :D összejöttek a Grétivel :D Rettentően jó, hogy végre valaki meg tudja őt becsülni :)Basszus, tegnap…..
King Family- Fuck The World Jajj annyira jó, muszáj volt beraknm :) Az a baj h sehol sem találom a szövegét, még a hivatalos oldalukon sem :(Úgy fáj már napok óta a pocim :( nem tudom mi lehet a gond :( SZÜNEEEET VAAAAAAN :D !!!!Este talizunk a Petivel! <3 <3 <3 :):):)…..
Hálózatok:       internet: 1968Kiterjedés szerint:   LAN - helyi hálózat (pl. épületen belüli hálózat) MAN – városi hálózat (kiépítettsége egy városnyi) WAN – világháló Hálózati topológiák: (kiéptítés szerint): -sín…..
Dalmiii blogol just be happy :) 2008.03.16 17:46:00
Jajjj a tegnap annnnnyira nagyon jó volt!!!!! Ilyenkor döbbenek rá, hogy milyen hihetetlenül hiányzik!!!! (L) Szóval mindent egybevetve a tegnap egyszerűen csodás volt!!!! (L) :) :-* Hálisten csak 3 nap és tavaszi szünet! Jeje! :) Már nagyon jó lesz. Eszti tök ari volt, irta, hogy…..
Dalmiii blogol lAnGwEiLiG :S 2008.03.14 12:23:00
Na már megint ide jutottam.... Olyan szinten unatkozom hogy az már hihetetlen méreteket ölt. Nem is tudom, hogy mikor gépeztem ennyit mint ma, de persze senki értelmessel nem beszéltem eddig... Tegnap írt a Chris, hogy nem tudja h mi lesz a nyárral, mert a Bekan súlyos motorbalesetet…..
Dalmiii blogol Beteg vagyok :'( 2008.03.13 15:47:00
Tegnap este óta ritka rosszul vagyok, úgyhogy nem mentem ma suliba meg hnap sem fogok. A doki azt mondta h van egy szép kis arcüreggyuszim, nagyszerü mi? Hálisten nem a mi dokink volt, mert utálom azt az embert, hanem vmi helyettes mert a másik nem volt itthon.... nem sírtam.... :) Ma…..