Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakkermann

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Greenpeace csatlakozott a különböző magánszemélyek által kezdeményezett demonstrációhoz, mely a Kossuth téren lesz péntek este hattól (Budapest, persze), hogy megvédjük a sajtószabadságot és elkapáljuk ezt az új médiatörvényt. Nem szívesen ugrálunk ilyen témában,…..
Bakkermann 2011.01.17 09:39:25
A tüntetés a médiatörvény elleni képriporthoz:
www.magyarhirlap.hu/online/tuntetes_a_mediatorveny_ellen.html

EU-s szoclib induló és himnusz.

Agynélküli droid vagyok,
a Fészbúkon blogozgatok.

Tapaszt nyomtak a pofámra,
Pinocchio cukrázdába’.

Nem beszélek csak csetelek,
ilyen modern ez gyerekek.

Gondolkodni sem kell semmit,
Neten nyomják most a tutit.

Valójában nem is tudjuk,
anyánk volt-e, vagy csak vagyunk?

Felelőség a fő elvünk,
Demszky Gabi, úgy szeretünk!

Szabadság a mi szent Grálunk,
szájbergyerek mindahányunk.

Ha a libsik kattintanak,
a droidok megindulnak.

IMF seggből kimászva,
vörösiszapot okádnak.

Hazájukat megtapossák,
reklám dzsekiért eladják.
Grínpíszt, Amnesztit lájkolják,
Gyurcsány majmainak hívják.

Éljen az EU-s szabadság!
Bakkermann 2011.01.17 11:30:46
Aggódik és tiltakozik a Tököm is!

A nemzetközi hírű Tököm is aggódik és tiltakozik a magyar médiatörvény és a magyar kormány intézkedései miatt.

A Tököm, aki nemzetközi pisológiai tanulmányok után a kurológia professzora, a baszk akadémia rendes tagja, széles körű nemzetközi ismeretekkel és hírnévvel rendelkezik, arra kéri az EU illetékeseit, hogy büntessék meg Magyarországot, a magyar embereket és hozzanak szankciókat Magyarország ellen.

A Tököm is elítéli Magyarországot, amiért a Tökömhöz hasonló emberek, a Tökömhöz hasonló újságírók, a Tökömhöz hasonló pártok, a Tökömhöz hasonló médiák és a Tökömhöz hasonló külföldi tőkések jogait csorbítja.

A Tököm is felhívja a figyelmet arra, hogy ez így nem mehet tovább, valamit tenni kell azzal a MEREV állásponttal, amit a magyar kormány képvisel. A Tököm is arra kéri a jóérzésű, jóindulatú és jó ízlésű balliberális embereket, hogy most már ne csak a SZÁJUKKAL, hanem a tulajdon kezükkel is VERJÉK KI a közéletből ezeket a szélsőséges megnyilvánulásokat!

Azt, hogy a nemzetközi média és közvélemény miért hallgatott, amikor egyszerű járókelők és parlamenti képviselők fejét verték szét azonosíthatatlan balliberális terroristák, azt a Tököm se tudja! Azt, hogy a nemzetközi média és közvélemény miért hallgatott, amikor egyszerű járókelőket ítéltek el ártatlanul, börtönöztek be, bántalmaztak a börtönökben balliberális terroristák, azt a Tököm se tudja! Azt, hogy a nemzetközi média és közvélemény miért hallgatott, amikor mindezeken a Magyar Parlamentben jót röhögtek mentelmi joggal rendelkező balliberális terroristák, azt a Tököm se tudja!

Azt viszont, hogy mindez 2011-ben az Európai Unióban történik azt még a Tököm is tudja.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Bakkermann 2010.04.08 15:40:36
Matematika óra Jobbikos majmoknak, komcsiknak és Lendvainak, Pécs okán!

Hogyan tudjuk megállapítani, egy kétjelöltes választáson, hogy ki szavaz a komcsikra, ha legálisan tudjuk, hogy ki szavaz a nemkomcsikra?
A nyílt legális választói névjegyzékből ki kell vonni azokat a legálisan ismert szavazókat, akik a nemkomcsikra szavaznak.
Képlettel: komcsi=összesszavazó-nemkomcsi.
Ezt a rendkívül bonyolult műveletet remélhetőleg nemcsak a nemkomcsik, hanem a komcsik is végre tudják hajtani és végre is hajtották a saját adatbázisukkal.
Egyébként úgy néz ki, hogy ahogyan Pécsen is, úgy most is, a fasom se fog szavazni a komcsikra, pláne Lendvai Ildikóra!

Még egyszerűbben azoknak akiknek bögre van az agya helyén:
Pécsi választás A és B jelölt között.
Ha az összes szavazóból kivonod az A ra szavazókat, megkapod, hogy ki szavaz B re.
De képzeld el, milyen ravasz, ha az összes szavazóból kivonod a B re szavazókat akkor meg megkapod, hogy ki szavaz az A ra.
Ez azért van mert A és B összege kiadja az összes szavazót.
Tehát ha A pártja nyilvántartja az A ra szavazókat ,akkor tudja, hogy ki szavaz a B re.
Ha pedig B pártja nyilvántartja, hogy ki szavaz B re, akkor tudja, hogy ki szavaz A ra.

Ezt egyébként nemcsak ti nem tudjátok felfogni, hanem Lendvai Ildikónak, az MSZP-nek, a Jobbiknak, az MDF-nek, a k u r u c i n f ó n a k és T ó t a W. Á r p á d n a k is meghaladja az értelmi képességét!

A legutóbbi választásokon a szoci-libsi banda kötéllel a nyakában vonulgatott az utcákon azt hazudva, hogy a FIDESZ fel akarja őket akasztani! Most kiváncsi leszek, hogyan vonulgatnak majd adatbázissal a nyakukban!!!!!
Ha, ha, ha! Hazug fosok, ezzel nem csak magatokat, hanem a Jobbikot is lelepleztétek!
Bakkermann 2010.04.08 15:40:36
@Tóta W. Árpád: még jó, hogy az Index nem használ adatbázist, meg szűrést a dolgozóknál. Tele is van az Index csupa jobbikos újságíróval. A cikk társszerzői nem véletlenül Laborc Sándor, Szilvásy György meg Lendvai Ildikó?