Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ing'Ranieth

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Hallgatók, Laborvezetők! Megszületett a várva-várt "interkurzus" megállapodás, bár a sillabuszt még nem tudtam frissíteni, de íme a lényeg a közös számonkérés kapcsán: mindhárom kurzus bead 16 feladatot március 15-ig a közösbe a közös feladatokból történő…..
Volt már Trónok harca zenéje C64-re komponálva, Trónok harca 16 bites japán RPG-ben (ennek nemrég a második része is megjelent), épp a múlt héten posztoltuk a Trónok harca kontinense, Westeros Minecraft-verzióját, most pedig itt van, hogy nézett volna ki Westeros, ha a Mario Worldben…..
Ing'Ranieth 2012.07.09 16:05:23
@nál: A könyvnek idehaza nem rég adták ki az 5. részét (eredeti nyelven tavaly lett készen), még két rész készül a sorozathoz majd
Ing'Ranieth 2012.07.09 20:23:41
@nál: Igen a várak/helyek nevei le vannak fordítva (az 5. részben ez már változik, erre fel is hívják a figyelmet, és le is írják, hogy miért). Őszintén szólva igényesnek találom a fordításokat, még a várak neveiben is, összeszedett munka, eddig sem gépelési sem logikai hibával nem találkoztam a könyvek során, pedig nem egyszer végigolvastam az eddig megjelent részeket. Már most "túl komplett", már ha csak azt is nézed, hogy 900 oldal alatt nincs egyik rész sem, A5-s méretű kb 11-es betűmérettel nyomtatott könyvekről beszélünk, szóval van bőven anyag. Az eddig kiadott (és általam olvasott) World of Warcraft könyveket magasan veri fordításban.
Rest In Post Alfa 2010.12.22 21:41:00
Hüm...kezdet igen...Hogy mire lesz ez jó? Talán arra, hogy ha később visszanézek (ha lesz ilyen egyáltalán), tudjam, hogy nagyjából honnan jutottam el oda, ahol most tartok...Hogy miért lesz erre szükségem? Hogy olykor kiönthessem kicsit magam...és hogy segítsen az Úton…..
IDDQD És a Halo: Reachet nyerte... 2010.09.12 09:44:00
...S. Péter, emailben értesítettük, gratulálunk neki. A pénteken meghirdetett egyszámjátékra több mint 250-en jelentkeztek, szóval aki ennél nagyobb számot küldött be, nem igazán indult esélyekkel. Ugyan a blog átlagos olvasottsága napi több ezer egyedi júzer (és egyre…..
Ing'Ranieth 2010.09.13 06:22:00
IDDQD EZ mode 2010.07.08 20:20:00
Gyakorló World of Warcraft-játékosként sajnos a kelletténél sokkal többször találkozom azzal a játékostípussal, aki fennhangon és állandó jelleggel azon rinyál, hogy a játék túl könnyű, nincs benne kihívás, és 12 éves hülyegyerekekre tervezték (bezzeg régen minden jobb…..
Hogyan nézne ki egy Mortal Kombat-szerű játék a NES klasszikus játékhőseivel? Hogyan zúzná le a többieket Karateka, Mario és Link? Ki lenne a főellenfél? Válaszok a videóban. ..
Többször megállapítottuk már, hogy Jace Hall egy állat - most ennek újabb hangsúlyozására itt van hősünk legutóbbi videoklipje, az I Play WOW, amit annak idején jól elfelejtettünk kipostolni, de most annak apropóján, hogy YouTube-on elérte az egymillió view-t, pótoljuk. …..
A legjobb, játék témájú videoklipet készítette el bizonyos Patrick Jean a Naïve New Beaters zenekar L.A. Trumpets című számához. A klipben régi videojátékok hősei amortizálják New Yorkot, pixelesítve a várost. Space Invaders, Tetris, Donkey Kong, Pac-Man Arkanoid, Frogger –…..
Ing'Ranieth 2010.04.08 14:21:34
@Szedrencs:

Én toltam anno, jó kis game volt :)