Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brőgyér elvtárs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratula, őszintén, a Fidesz kommunikátorainak! Mindig tudnak meglepetést okozni azzal, hogy milyen furmányos leleménnyel tálalják fel nekünk, egyszeri médiamunkásoknak az éppen aktuális gumicsontokat. Mint most például dajcstomit, az örökös politikai paprikajancsit, aki vélhetően…..
Brőgyér elvtárs 2011.03.30 08:44:07
@Zene 56: A hatalmas adósságból kapott anyád nyugdíjat, te meg ingyenes orvosi ellátást, meg olcsó élelmiszert. Most majd a zseniális haverjaid mindezt máshogy csinálják majd: apád után immár nem jár majd özvegyi nyugdíj anyádnak, majd csak megél segélyből... és így tovább. Most már jól látható, hogy Gyurcsányéknak a sarkukra kellett volna állniuk: pl. a vizitdíj már régen rendbe hozta volna azt az egészségügyet, amiből mára hanyatt-homlok menekülnek az orvosok. Csakhát Gyurcsány kiírta a népszavazást, nem úgy, mint ez a sunyi elmeháborodott zsebdiktátor ... Nyaljátok csak a sggét tovább, pupákok!
Brőgyér elvtárs 2011.03.30 08:47:03
@Zene 56: Ezért a két felböffenésért mennyit fizetnek neked a Szentkirályi utcában W. Marika néniék?
Olyan szépeket írt a mandiner a Fidesz által újabban nem preferált Sólyom Lászlóról, hogy szóljunk mi is a köztársasági elnökről egy szót. Vajon mi állhat a Fidesz döntése mögött? Miért nem akarják a konzervatívok Sólyomot elnöknek? Nem hiszem, hogy azért, mert Orbán…..