Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BüdösButykos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
BüdösButykos 2010.04.08 17:11:35
Egy dolgot felejt csak el aki azt hiszi, hogy bármilyen eredménye is lesz ennek a kiszivárogtatásnak.
A fidesz nem a saját programja és nem a vezetői miatti szimpátia miatt áll kétharmados győzelemre.
A jelenlegi kormánypártok miatt, az MDF sorozatos baklövési és elvtelen fennmaradási tavékenysége miatt nincs jelenleg alternatíva.
Egy nagyon mélyen lévő országot nem lehet amatőrökre (LMP) bízni és a szélsőjobbos idióták sem húzhatják ki a csávából az országot.
Nincs jobb alapon van ekkora tábor és sokan aok közül akik elvből nem támogatják a diktatúrát most mégis racionális okokból a kétharmad miatt szavaznak oda. Egyszerűen nincs idő alkukra, valakinek rendet kell tennie.

Van ebben az országban egy korosztály, a mostani 40-50 évesek, akiknek a fiatalságát vette el ez a garnitúra. 4 évet az MDF, 4 évet a Fidesz, 12 évet az MSZP-SZDSZ.

Értelmes ember kire bízza a következő 8 évet? Új belépőkre, dillettánsokra, esetleg demagóg idiótákra?
Vagy azokra akik 8 év alatt idáig tudták süllyeszteni az országot, vagy a parlamentben maradásért mindent megtevő akárkikre?

Vagy azokra akik egyszer már egy kis emelkedést tudtak itt produkálni? Nem érdekel itt már senkit egy kis adatbázis játszma, ráadásul biztosra vehető, hogy mindegyik párt ugyanezt teszi.

Mielőtt bárkiben is felmerülne én magam nem vagyok Fidesz szavazó. 1990-ben szavaztam utoljára egy radikális, a demokrácia elkötelezett hiveiből álló fiatal csapatra a Fideszre. Mára már nem ugyanaok az emberek akik voltak ahogy mi sem, akik velük együtt öregszünk.
Most rájuk fogok szavazni és írok is egy e.-mailt nekik az adataimmal, hogy ki ne felejtsenek amikor zsíros állást fognak osztani majd mintegy 2millió szavazónak :D
Nagy divatja van ma a rettegésnek. Mintha a magyarok lételemévé vált volna citerázó térdekkel élni. Van aki a Maszop és Gyurcsány rémuralmától retteg, van ki Patás Orbán eljövetelét várja a sarokban térdelve, arccal a falnak fordulva csendes imával, de akadnak szép számmal a…..