Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attack01

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
A KARD Ctrl/Schmitt - Ctrl/V 2012.03.27 13:03:00
Felszállt a fehér füst, egy nappal az ígért határidő előtt itt a Schmitt-jelentés, legalábbis az összefoglalója.Összegezzük:nem volt rendes forrásmegjelölésnem szerepeltek az érintett (másolt) művek szerzői a köszönetnyilvánításbanszó szerint átvett 17 (az eredetiben 8)…..
Miközben néhány poszttal korábban arról írtam, hogy kell-e és lehet-e a Jobbikot politikai karanténba helyezni, paradox módon közismert, hogy létezik ma Magyarországon olyan politikus, aki máris karanténban van és látványos erőfeszítésekkel próbál kikerülni onnan. Nem kell…..
Attack01 2012.03.21 19:59:42
@P.mester:
nem lehet a szélütött vallásos embereket meggyözni.
Ezért van az, hogy egy társadalom csak lassan változik. Vagy nagy katarzis kell, pl. egy háborus vereség, gazdasági összeomlás, vagy generáciok kellenek hogy változás beálljon.
Magyarország, ki kell végre mondani: reménytelen. Elsüllyedt a saját problémáiban, s olyan vezetöket kap maga fölé kik hamis illuziokkal fenntartják a türhetö, még elviselhetö kedélyállapotát.
A magyarok sulyosan megbetegedtek, itt Viktor is, Gyurcsány is csak egy csunya tünet fekélyes testükön. Alternativa a még egésségeseknek? Ha van hova: el. Ha nincs: akkor sorry.
  Az elmúlt hetekben a közvélemény egy részében  vita bontakozott ki arról, hogy a Corvinus Egyetem szervezésében megrendezett Tárcatükör rendezvénysorozaton kormánypárti politikusok ülnek le a Jobbik képviselőivel, ráadásul teszik mindezt a kiegyensúlyozottságáról ismert…..
Attack01 2012.03.13 19:07:52
@eloi:
Hello!
Èn NEM vagyok liberális. Se kommunista. Se szocialista, se szoclib, se anyámkinja.

A te általad ismert "liberális" abban ismerszik meg leginkább, hogy SEHOVA nem tartozik. Nem szektás. Maximum pragmatikus.

Vallási megszállottnak az olyanakat szokták nevezni, akik nem látnak az elfogultságaiktól, pl politikai nézeteiktöl.
Ha én is az vagyok, akkor nem vagyok nálas sem külömb.

Szélsöséges esetben egy ceruzát sem veszel észre az asztalon, ha a fejed tele van tömve éppen akármivel! Tegyük fel Trianonnal. 8 évvel. Cigánybünözéssel. Ha tele a fejed, akkor hogy látnád a magyar valóságot?
Attack01 2012.03.13 17:55:10
@fodorgabor:

köszönöm a válaszát.
A ) Szkeptikus vagyok: "vallási szintü" kérdésekben meggyözni bárkit is közel képtelenség. A magyar radikál-jobb krémjét nem lehet meggyözni.
B) Szkeptikus vagyok a közvélemény még jobbik mentes részét tekintve is. Gyenge, megosztott ember- anyag, stressesz környezetben. Agyonfrusztrált lakosság bármit megeszik. Ki mond nagyobat? A francia forradalom is erre haladt. Ès azota minden frusztrált beteg társadalom...Meggyözni a közvéleményt? Miröl is? Valaminek a Rossz voltárol? Hogyan ha nem tudunk nekik JOT mutatni ? De leforditva a mindennapok nyelvére: Az ország fele éhezik, vagy éhezni fog 3 éven belül. Mit akarunk velük megértetni?

Igaz, vannak a jobbikosok közt penge-elmék. Nos, ezek pedig vallási megszállottak.

Lehetséges, hogy az ország felének csak munka kell és pénz?! Ha meg nem lesz, bármire képesek lesznek?!
Ezzelszemben a maradék még eszénél levö, nem vallási tébolyult telihasu lakosságnak nem szükséges a jobbikot "bemutatni". Ök pontosan tudják mifán terem.

Ezért érzem a vitát kisiklotnak. Ha Török Gábor tényleg tiszta szándékkal nyult a témához, akkor is úgy érzem, minimum vakvágány. Munkát adjatok inkább!
Minél többet tudok róla, annál inkább ki akarom zárni az életemből – ezt a mondatot egyetemista koromban hallottam valakitől, aki az édesapja révén elég közelről követhette a politika eseményeit. Máig emlékszem a reakciómra: kifejezetten idegesített a bennfentességbe…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Attack01 2011.07.22 11:40:33
Hello!

A ügyed nem más, mint a hatalammal valo visszaélés tipikus esete.

Velem is hasonlo történt. Katasztrofa idö miatt
ráhajtottam az autopályára, a rádioban többször bemondták hogy a hatalmas havazás és a járhatatlan utak miatt ingyenes Siofoktol Budapestig aznap az autopálya. Kb délután 4 töl kezdve legálabb 3 szor bemondták. Az utak tényleg jaárhatatlanak voltak az autopályát kivéve.Mi kb este 7 ora felé estére értük el, és ráhajtottunk pest felé.
Persze megjött gyorsan a bünti tizenvaláhenyezer.
Az informácionál azt mondták, hogy muszály befizetnem mert csak délután 5-ig vagy 6-ig tarott az ingyenes lehetöség, tehát én szabálytalanul használtam. Nos:
1) A rádioban nem mondtak semmit arrol hogy mikor van vége ennek a lehetöségnek, csakhogy van.
2) Az este ugyanolyan katasztrofális havazás, és hovihar volt, kigondolta vaolna, hogy az alig néhány orával ezelött bemondott rádio info már érvényét is veszti.
3.) Számomra egyértelmünek tünt hogy aznap éjfélig jár...

Mindegy: fizettünk!

Tanulság: többé soha sem hajtanék fel magyar autopályára cetli nélkül.
Azonkivül azota külföldön élünk hálaistennek, no, nem emiatt persze.

Tanulság 2: Magyarországon nagyon gyakori a hatalommal valo visszaélés.
Bocsi, de fidesz kormány is pont ezt csiálja a 2/3 dal.
Mi is rászavaztunk, de mégse mondtuk neki, hogy, nosza, akkor csinálj azt amit akarsz!

Esetleg nem e általános jelenség e ez Magyaroszágon ????
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
Attack01 2010.06.14 14:18:24
@Martian:

persze igazad van, a jövöt senki sem tudja. Ezek csak spekuláciok.
De gondold csak meg, ki az a bátor ember ma mországban, aki most kilépne a fideszböl ?Ki akarja a NAGYUR haragját maga ellen forditani ?
Attack01 2010.06.14 14:35:00
@Khayness:

egy diktatura is müködhet jol.
Szerintem az emberek kb fele nem is tudja mi az az alkotmánybiro.
Viszont tud a futbal VBröl.
Mivel nincsenek itthon erös szakverezetek, erös helyi , társadalmi érdekképvisleletek i, igy Obánékat egyedül az EU/IMF tudja visszatartani egy kicsit.
Mi nem.
Magyarország egyetlen reménye hogy az EU megmarad, nem gyengül le teljesen, egyébként
az ország uton van egy Milosevics-Szerbia állapot felé.
 Ma Magyarországon Orbán Viktor az egyetlen ember, aki hitelesen elmondhatná, miért van szüksége a Fidesznek a kétharmados parlamenti többségre. Ám ahelyett, hogy kiállna a nyilvánosság elé, ahelyett, hogy elhívná a Kossuth térre híveit, de legfőképpen az ingadozókat, és…..
Attack01 2010.04.15 11:32:47
@nestrot10:
Szia, sajnos bár viccesen fogalmazol, igazat adok neked.
Korlátlan hatalomrol van már szo, amit már NEM akadályozhatunk meg.
1:) 90 % hogy sikerül megszerezniük 2 hét mulva.
2.) Legrosszabb esetben a Jobbikkal megegyeznek,
a Jobbiknak ugyis minden jo, ami az MSZp nek, LMP.nek , stb nem jo.
3.) Ergo : uj alkotmány, és mindenhol fidesz emberek fognak ülni. Az alkotmánybiroságon is.
(Az Mszp-sek meg a börtönben. Mellesegleg sokan közülök jogosan, feltéve ha a korrupt fideszesek is ott ülnének.)
4.) Következésképpen azt csinálnak hamarosan amit akarnak.
Nem érdekli öket sem az IMF, sem az EU.
5.) nos ennyi.
Attack01 2010.04.15 11:33:59
@Gempacsöki Boborján:
nem gonosz ember.
Senki nem az, mindenki jot akar.
Csak a maga modján.
S mellesleg az ö gyerekei viszik tovább a hatalmát.
Tehát nekik mindenképp jot akar.
Attack01 2010.04.15 11:39:14
@nestrot10:
Ezt most igy látod, én cinikus vagyok e tekintetben.
(Jobbik Fidesz nem annyira áll messzire egymástol.egy pici retorikai különbség, s Vona ugynaolyan agressziv hatalom éhes, mint Viktor)
Még az MSZP a fö ellenség, ne feledd, még élnek.
Nem sokáig...
De ez -amiröl vitatkozunk- csak akkor derülne ki, ha nem lenne meg a kétharmad.
S meglesz ne aggodj.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..