Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r.kiss

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is kerestük annak az okát, mi miért történik a világban. A félelem az ismeretlentől, vagy a kiszolgáltatottság, arra késztetett minket, hogy használjuk a fantáziánkat. Mítoszok, mondák, legendák születtek olyan lényekről, melyek befolyásolják életünket, segítenek vagy ártanak nekünk. Lamastu…..
Ismerd meg a 21. századi szlovmagyar politika legnagyobb szemfényvesztést!  Pörög a nyár, ki emlékszik már a martosi Staffesztre vagy a szlovmagyar fiatalok táborainak legnagyobb „epic fail ever” kategória győztesére? Tudjátok, Gombaszög – A nyitott tábor! Azaz:…..
r.kiss 2014.08.01 16:23:59
Valószínűleg az év egyetlen más napjára sem jut annyi összeveszés, mint a szeretet ünnepére, kiváló témát szolgáltatva ezzel mindazon papoknak és lelkészeknek, akik prédikációkban és egyházközségi hírlevelekben a „Hát nem borzasztó?!” című időtöltést játszva…..
Néhány hónappal ezelőtt a szíriai hadsereg gránátokat lőtt ki török területre, megölt öt embert, amelyből négy kisgyerek volt. A világ akkor a török katonai választ törvényesnek tartotta. Vajon Izraelt miért mérik kettős mércével? Aszád, szíriai…..
  A 2006 szeptemberében és októberében történtek az elmúlt hat év során a racionális politikai diskurzus keretein kívül ragadtak: a szemben álló politikai erők és hátországuk képviselői szinte vallásos hittel képviselték a hamis mítoszaikat. Míg az egyik oldal a…..
Kreatív Kertész Mi lehet ez? 2012.11.07 22:59:38
A fenti teraszon találtam a téglafal-párkányon. Ezanemsemmi! Ha nem változik halálos mérget kibocsátó baziliszkusszá, akkor maradhat... De tényleg, ti tudjátok, mi ez??? ..
r.kiss 2012.11.08 06:28:49
r.kiss 2012.11.08 06:30:08
Fideszék belekavarták magukat ebbe a családon belüli erőszak ügybe, mint tüdőbeteg szúnyog a meleg takonyba. A napirendre vételtől húzódozás majd a mégis kitűzött vita időpontja és körülményei véleményesek, de legalább kiderült, hogy a hímsovinizmus él és virágzik a…..
Szudán, Egyiptom és Líbia forrong, konzulátusi épületek kapnak lángra, Christopher Stevens líbiai amerikai nagykövet pedig életét veszti füstmérgezésben. A megmozdulások oka egy Kaliforniában A Muszlimok Ártatlansága címmel készült, és a YouTube-ra sokak által feltöltött…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Mi jut eszünkbe Wekerléről? Egykori politikus? Szecessziós lakótelep Kispesten, világhírű unikum? Most már tervünk is van ilyen.  "A Wekerle Terv a magyar kormány Kárpát-medencei térséget érintő stratégiai szintű gazdaságfejlesztési dokumentuma, amelynek célja a magyar…..
Magyarországon extrém szárazság van, ettől a problémától napokon belül hangos lesz a sajtó. Elnézve a három legnagyobb természetes vizünk állapotát, az adatok lehangolóak. Balaton: Májusban a Vízgazdálkodási Kutató Intézet tudományos főmunkatársa azt nyilatkozta, hogy az…..
Olvasom, hogy a kormány már megint vissza akarja szorítani a diplomások kivándorlását…  Persze adminisztratív eszközökkel, nem ám jobb feltételeket teremtve otthon. És kikiáltva gonosz ingyenélőknek az eltávozókat. Azok a politikusok, szociológusok, akik ilyeneket…..
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..