Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balage garage

112 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napmintnap Az Evés Kultúrája 2024.03.18 00:43:32
A bejegyzés apropója, hogy névnapomra kaptam a feleségemtől, egy fogyókúrás csomagot.105,5 kg volt a kezdősúly és ma már 98 vagyok. Többször gondolkoztam az életünkön, hogy milyen irányba terelődött. A titka a fogyásomnak egyébként a kalória deficit illetve a kenyér nélküli étrend. Van erre egy…..
  Idén augusztusban az Egri Borrock Fesztiválba beleremeg a föld és az egri Szépasszonyvölgy. Augusztus 5-én és 6-án Magyarország egyik legnevesebb borvidékén, Egerben a rock zene szerelmeseié a főszerep. Két napon át szuper fellépők, pincetúra, rock kulturális filmvetítés, kiállítás várja az…..
"Kedves Fidesz szavazó! Én vagyok az ellenzéki szavazó. Azért írok neked, hogy megértsd, miért szavaztam a "baloldal", "moslékkoalíció", "libsik" satöbbi pártcsoportosulásra. De előbb egy kicsit magamról. Budán élő értelmiségi, több diplomás ember vagyok. Éltem és dolgoztam külföldön fiatalabb…..
    Szóval, ez a poszt két moziról szól. Az egyik országos hálózat a másik, egy Egerben található az Agria Parkban. Nagyon régóta csak ide járunk de, vasárnap a Miskolci plázában található mozijukba mentünk el. Negatív tapasztalataim vannak a C.C. moziról és most ezt szeretném veletek…..
napmintnap Toxikoma 2021.09.06 20:57:39
Magyar film 2021-ben. Ne már! Hát de. Minek? Azért mert egyedi és nagyon tanulságos. Nem kezdek el részleteket ide bemásolni a filmből, hogy lássátok, vagy lássák, miről van szó. Meg kell nézni! Mindenkinek. A sztori a rendezés a szereplők. A zene minden egyben van. Nagyon rendben van. Jött ki sok…..
 Senki sem beszél róla…   ”Elég unalmas, hogy a járvány kellős közepén a média nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk.�   Folyamatosan arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: vegyünk maszkokat, alkoholos géleket (anélkül, hogy elmondanák, hogy…..
napmintnap 2021.03.21 2021.03.21 20:14:01
Hello követő! Biztos majd nagy boldogsággal veted bele magad az új fejezetbe. Remélem nem csalódsz. Vágjunk bele. Régen írtam. Csodás vasárnap este kezdek ebbe a posztba. Írhatnám. De nem. A covid mizéria még mindig tart. De gondolom ezt te is érzed. Egyre durvább. De nyugtatnak. Már van vakcina és…..
Aki már látott angolul filmet vagy járt az USA-ban, az egész biztosan hallotta már a buck kifejezést, ha pénzről volt szó. (Ezt magyarul talán a dolcsi szóval lehetne fordítani, ha muszáj valahogy.) Bár ez már a mai nap szlengnek számít, a kifejezés legkésőbb az 1700-as évekből származik és a…..
Már a kétezres évek elején éreztem mikor először jöttem Egerbe, hogy ez a város nagy dolgokra hivatott. De akkor elbaszták. 98-ban mikor átadták a Füzesabonyig tartó m3-as szakaszt nem ez volt a terv. Olyan mende-monda terjed a városban hogy a nyomvonal itt ment volna Eger mellett. Csak a rengeteg…..
Egy fiatal férfi találkozik egy idős emberrel. - Emlékszik még rám? - Nem. - Tanítványa voltam. - Hogy van? Mivel foglalkozik? - Én is tanár lettem. - Úgy ítéli meg, hogy jó a munkájában? - Az igazság az, hogy igen. Ön inspirált és szerettem volna önre hasonlítani. Kíváncsi az idős úr, tudni…..
napmintnap Eljött ez a nap is 2019.12.24 10:15:15
Emlékszem a napra mikor a bátyám megjelent a Baj Van demóval. Kazettán. Másolt borító. Nyers volt. Vad és egyben fülbemászó is. Pokolgép meg Ossián meg Metallica mellett ez nagyon egyedi volt. Imádtuk. Jött a Punk n' Roll. Minőségibb de a demó érzése, megvolt ennek is. Főleg a Félre a Tréfát…..
napmintnap Jön vissza a 30 fok 2017.08.13 21:43:46
Visszatér a meleg, de durva kilengések és kánikula nélkül, változóan napos és felhős idővel, hogy aztán éppen a jövő hétvégére jöjjön meg az eső – legalábbis egyelőre ezt mutatják az előrejelzések. Stabilan 29-31 fok körül alakul a csúcshőmérséklet egészen péntekig, az…..
1939-ben egy nagyszabású kísérlet keretében hagyott üzenetet a jövő generációinak? Albert Einstein a világ egyik legokosabb embereként van számon tartva. Valóságos zseni volt, aki képes volt új alapokra helyezni a fizikát, olyan egyenleteket alkotni, melyek még ma is megállják a helyüket. Azt…..
napmintnap Feszt!Eger 2016 2016.03.05 23:10:43
Május végén ismét lesz Feszt!Eger és Music Hungary Konferencia            Május 26. és 28. között ismét megrendezik a Feszt!Egert; a háromnapos könnyűzenei fesztiválnak, valamint a hozzá kapcsolódó Music Hungary könnyűzeneipari konferenciának és az ÉTER zenei tehetségkutatónak ezúttal is az egri…..
SUBSCRIBE PeCsás szülinap - Interjú Anga Kis Mikivel 2009. január 29. (csütörtök) 09:47 | utoljára módosítva: 2009. november 15. (vasárnap) 09:58 Az utóbbi évek legsikeresebb hazai modern metal csapata még THC néven alakult meg 1999-ben, pontosan 10 évvel ezelőtt. A kerek évforduló kiváló…..
  A Nógrád megyei városban az elhunyt Dóra Ottó szocialista polgármester utódát választották ma meg. Ez pedig minden jel szerint nem lesz más, mint Fekete Zsolt, eddigi alpolgármester, az MSZP jelöltje. A fideszes Simon Tibor jelentősen lemaradva végzett a második helyen. A bronzérem…..
napmintnap Oscart kapott a Saul fia 2016.02.29 05:55:25
Ma reggel olvasom a híreket nyert. Harmincnégy év után újra Magyarország hozta el az Oscar díjat. Gratulálok! Büszkeséggel töltött el hogy a Mephisto után ismét beszéltek rólunk itt is. Ez fantasztikus érzés. Közvetítette a Duna televízió, de nem néztem. Pár éve még tuti nem hagytam volna ki, de…..
napmintnap A kefír 2016.02.28 05:43:19
A kefir története   A savanyított tejtermékek kialakulásáról nincsenek pontos évszámok és tudás a birtokunkban. Egy biztos, hogy kezdetben nem tudatosan savanyították a kifejt tejet őseink, hanem hűtés hiányában magától megsavanyodott a szabadlevegőn. Mondhatni, egy véletlennek köszönhetjük…..
  Oroszország legutóbbi tevékenysége a nemzetközi színtéren egy új korszak kezdetét jelenti.   A Nyugat dominanciája a múlté, az Egyesült Államok többé nem diktálja a világ rendjét. A Nyugat több hónapja csak azt skandálja, hogy Oroszország nemzetközi izoláció alatt…..
napmintnap április 1 2015.04.01 12:07:51
Nagyon sok kamu hír fog ma megjelenni.Sok mindenki átveri majd a társát vagy társait.Ez majd olyan vicces lesz.Egerben az időjárás is vicces ma.Jön a jégeső meg megy aztán megint jön.Szeszélyes nagyon.Mától megint Bosch-os vagyok.A cég ahol dolgozom eladta a részlegét.Ez nem vicc…..
napmintnap Hannibal 2015.03.31 23:34:52
A sorozat.Harmadik részt nézzük és már látom hogy az életem egyik legjobb sorozata lesz.Nagyon jó sztori.Épül a történet egymásra.Elég jó karakteresek a szereplők.Ajánlani tudom mindenkinek aki Hannibal Lehtert szeretné új köntösben látni.Az Axn-én megy a sorozat.Tessék…..
napmintnap péntek 13 2015.03.13 12:02:35
Na hát itt van megint.Mindenki be van sz..va hogy úristen mi lesz?Én Megmondom semmi.Nem kell komolyan venni és nem lehet semmi gond.Van olyan boltok amik erre a napokra vannak specializálódva.Minden csináljatok úgy mint bármelyik másik napon.Na jó hétvégét még jövök a héten...
napmintnap mobilról 2015.03.12 23:37:39
Hello.A mai naptól kezdve többet fogok írni Rájöttem hogy mobilról is lehet tehát ha lefekszem az ágyba írni fogok pár sort.De most csak Ennyi.Szép estét mindenkinek...