Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juliusxtreme

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg megy a huza-vona arról, hogy pontosan melyik útszakaszok lettek fizetősek, újra ingyenesek esetleg többször fizetősek, körbenéztünk, hogy melyik ország hogy intézi hasonló ügyeit a környéken. Elöljáróban annyit, hogy ha svájciak lennénk, az éves autópályamatrica 1200…..
Elképesztő még belegondolni is, hogy egyes bűnelkövetők a luxusbörtönök falai közt szinte nagyobb kényelemben élnek, mint egy átlagember. Vannak országok, ahol így próbálják rehabilitálni a rabokat és vannak, ahol fizetni kell, hogy bekerülhessenek egy ilyen intézménybe. Íme…..
Juliusxtreme 2014.02.01 13:04:49
Dühös lettem hétfőn. Mérhetetlenül dühös. Tudja, olyanok ezek, hogy adnak is meg nem is. Mint a bíró lánya. Persze megint a suliról meg a tanácsról van szó... Négy és fél évesen került iskolába Cs.. Hiába volt olyan laza a tanrend, mint egy óvodában, mégsem értette az…..
  A rendőri intézkedések jogszerűsége az egész világon  foglalkoztatja a közvéleményt. A New Yorki  Stop and Frisk  program  gyakorlati végrehajtását meglehetősen sokan kritizálták Amerikában, mert álláspontjuk szerint  a rendőrök minden különösebb magyarázat…..
Juliusxtreme 2013.09.04 18:57:44
  Az augusztus 21-i damaszkuszi vegyi támadás pozícióik gyökeres átértékelésére késztette a nyugati hatalmakat. Egy, feltehetően az Egyesült Államok vezette koalíció nagy valószínűséggel még a héten fegyveres csapást mér a szír kormány erőire, illetve…..
Szóval Saeed Malekpour Iránban született, és hosszú ideje Kanadában élt és dolgozott webfejlesztőként, majd 2008-ban hazalátogatott a kvázi vallásos diktatúrában élő Iránba a haldokló édesapjához és akkor BAMM: lecsukták az iráni hatóságok. Nem tudjuk, hogy Saeed…..
Juliusxtreme 2013.08.28 11:03:15
@sparklie: aha értem én. ezeket az iráni fiatalokat sokkal jobban érdekli a demokrácia megléte mint egy jó kiadós kefélés. ez biztosan így van, a fiatalok már csak ilyenek.
Szabó László Barbara 2013.08.14 18:42:24
Barbara 11 éves. Most még elég szépen, érthetően beszél, írni is tud, verseket tanul. A Parkinson-kór speciális esetével küzd és enyhén értelmi fogyatékos. A szülei elhagyták, lakóotthonban él, kisegítő iskolába jár. A Fogyatékkal Élők Baranya megyei Sportszövetségének…..
Juliusxtreme 2013.08.16 08:48:36
@tomwar: az is elismerésre méltó, hogy a tolerancia benned annyira fejlődött ki, hogy aki mást gondol mint te, annak követ kötnél a nyakába....
Gyönyörű, tiszta reggel volt. A hajógyár felé sétáltam, ahol volt még elintézni valóm a hazautazás előtt. Egy repülő zúgott el a város felett. Láttam amint kidob két ejtőernyőt. Ahogy néztem az ereszkedő ejtőernyőket, hirtelen hatalmas villanás vakított el. Olyan volt, mint a magnézium fehér lángja.…..
A Zugügyvéd már találkozott azzal az abszurd gyakorlattal, hogy ittas kismotorozás miatt bevonták valakinek a B kategóriás jogsiját. Szia Zugügyvéd,Kerékpárral belefutottam a nem rég tartott „közbiztonsági” akcióba. Persze ittam előtte két sört, azért is mentem…..
Hatvan éve, 1953. július 27-én írták alá az észak-koreai hadsereg és az őket támogató kínai önkéntesek képviselői az egyik oldalon, az amerikai és a dél-koreai haderőre épülő ENSZ-erők meghatalmazottai a másikon a panmindzsoni fegyverszüneti egyezményt, amely véget vetett…..
De kalandos élete Terminatoréval vetekszik. Három háborúban harcolt. Egyebek mellett meglőtték az arcát, fejét, hasát, lábát, csípőjét és a fülét is. Megszökött a hadifogolytáborból és saját magának rágta le az ujjait, mert az orvosok nem akarták amputálni. Sir Adrian…..
Itt a nyár, itt a NAV nyári ellenőrzési akciója. A hatóság az idegenforgalmi szezonban, júliusban és augusztusban, kilenchetes ellenőrzéssorozatot tart adóellenőrök és vámosok részvételével. Sorra kerülnek a mozgóárusok, a zöldség-gyümölcs kereskedők, a vízibicikli- és…..
Juliusxtreme 2013.07.09 19:16:56
@apanna: szerinted lesz itt nyugdíj bárkinek is 20-30 év múlva? szerintem nem.
Juliusxtreme 2013.07.09 19:44:17
@apanna: jó látni egy olyan embert akinek töretlen a bizalma a gondoskodó államban. ébredj már fel...
De ez nem volt elég a megaláztatásból. Odahívta az összes jelenlévő asszisztenst, hogy nézzék meg !És kioktatott, hogy csináljak ezzel valamit, mert nem lehet így kinézni. Most találtam rá erre a címre, és a felhívásra, hogy a magyar egészségüggyel kapcsolatban lehet…..
Juliusxtreme 2013.07.04 17:38:55
@Dr.laikus PhD: Attól, hogy az utolsó 10 év az anorexiásoknak kedvezett, még nem jelenti azt, hogy át kéne esni a ló túloldalára. Azért egy sásakformájú és egy orvosi szenzációként mutogatott ember között csak van valami középút. A mai magyar rögvalóságot nézve pedig esélyes, hogy a posztoló sosem volt vékony és nem egy betegség miatt hízott és fogyott hirtelen. Szerintem szimplán kövér volt világ életében, erre még rátett 1-2 lapáttal valami betegség. Vagy miért nem ír a posztban arról is, hogy bár tudja vannak problémák a megjelenésével de tesz ellene sporttal,diétával akármivel. Ehelyett hazament sírni és posztolgatni ill. próbálja túltenni magát azon, hogy összefutott valakivel aki volt annyira tapló, hogy a szemébe mondta azokat amiket egyébként is tudott....
Juliusxtreme 2013.07.07 19:17:30
@Braincelle: Miért vicces a kövér ember? Bevallom nem tudom. Márpedig vicces az biztos, különben nem készült volna kismmilió filmvígjáték ami csetlő, botló, szerencsétlenkedő kövér emberekkel nevettetett. Gondolom ezzel a kérdéssel nálam magasabb képzettségű társadalomtudósok foglalkoznak....Az írásod második feléhez csak annyit, hogy van egy 8 éves lányom akit sosem ütöttem meg(pedig párszor dagadtnak nevezte az osztálytársait) és mégis remekül elvagyunk.
A Mumbaiban található Antilia-toronyról írtunk már a milliárdos otthonok között, most azonban újabb érdekes részletek kerültek napvilágra a ház belsejével és a tulajdonosokkal kapcsolatban. India leggazdagabb emberéé, Mukesh Ambanié a ház, ahol családjával él. A ház…..
Belsőség Heti merítés 2013.06.30 08:51:23
Hűséges útitárs Az autó külseje nem volt a legszebb de a motorja nagyon jó volt. Én láttam fantáziát a típusban, és elkezdtem építgetni (teljes fényezés stb stb).De egyszercsak elegem lett belőle és eladtam a ráköltött pénz töredékéért. Egy darabka bizalom a…..
Juliusxtreme 2013.06.30 11:27:26
@ps3peter: Megmondom neked. Azért mert Magyarországon sem a gazdasági, sem a politikai helyzet nem kiszámítható. Így nem lehet hosszú távra tervezni. Ennyi.
Lyukat fúrtak a homlokzatba és simán kitolták az ablak alá a klíma kültéri egységét. A konzol ma már rozsdás, a kondenzvíz a homlokzaton csöpög, de kit érdekel, gatyarohasztó meleg van. Ezt az épületet egyébként is egész délután telibe süti a nap, semmi árnyék sehol,…..
Juliusxtreme 2013.06.20 15:00:54
@Doryyka: Kíváncsi lennék mit alakítottak ki ott a teremgarázsban. Gondolom az építő nem csövezte be előre az épületet mert akkor nem lenne probléma. Egy átlagos klíma felszerelési díja kb.:50e Ft.-+áfa. Ebbe az fér bele, hogy a klíma kül. ill. beltéri egysége max. 3 méterre legyen egymástól. Minden plusz csövezés 8-10e Ft.-/méter. Neked megér ennyit, hogy a teremgarázsban legyen a kültéri egység?
Nem kell kétségbeesni, csak egy holttest. Frizbizz, lubickolj tovább! Nyaralunk, azt majd más elintézi! Egy olaszországi strandon az ég világon senkit sem zavart a 78 éves orosz nő fóliával letakart holtteste (fotók itt). A strandolók nevetgéltek, frizbiztek, fürödtek, mintha…..
Autizmusmesék Testvérszemmel 2013.04.02 08:32:51
A mai mese kissé rendhagyó lesz, mert nem én írtam. Cs. hét és fél éves nővére írta kis levelekben, a naplójában, illetve mondta tollba az elmúlt fél évben. Az ő engedélyével teszek most közzé részleteket ezekből, mert szerinte ez segíthet olyan gyerekeknek, akiknek szintén…..
Várhatóan 4.5 millió fontért, vagyis 1 milliárd 521 millió forintért kiáltják ki a kávéskészletet a jövő hónapban a Christie's aukcióján. A II. György ezüst kávéskanna a valaha piacra került legkülönlegesebb darab. Nagy érdeklődés várható a gyűjtők részéről a…..
Juliusxtreme 2013.05.26 13:12:43
Egykoron az emberi teljesítőképesség csúcsát jelentette, ha valaki megmászta az Everest csúcsát. Ma már mindez a múlté: csak tavaly több mint félezer ember mondhatta el magáról, hogy feljutott a világ tetejére, a csúcs népszerűségére pedig hatalmas iparág…..
Öt lefejezett test lebegett a napokban egy szaúdi város felett. Az illegális bevándorlókat ijesztgetik.  Szaúd- Arábia gyakran megmutatta már, nem kispályás, ha a büntetés-végrehajtás kreativitásáról van szó. A napokban Jizan városában öt jemeni állampolgárt fejeztek…..
Juliusxtreme 2013.05.24 19:59:46
@Fejesrob: Azért egyszerűbb ha te költözöl ki, mert akkor rögtön részesülhetsz a szaúdi csodában. Itthon várnod kell még pár évet, mire eljut idáig a törvénykezés.
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Amikor gyerek voltam, egy nyugdíjasra két munkavállaló jutott. Ma egy nyugdíjasra egy munkavállaló jut. Mire nyugdíjba megyek, két nyugdíjasra egy munkavállaló jut majd. valahogy így: Mondhatnánk, hogy na és, lényegtelen, hiszen egész életemben fizetem a nyugdíjjárulékot,…..
Terjed a neten egy videó, melyen az látható, hogy egy lázadó parancsnok kitépi és megeszi egy kormánypárti katona szívét. Morális mélyponton a szíriai konfliktus. A napokban egy videót töltött fel valaki a netre, ami talán a legkegyetlenebb az összes eddigi szíriai felvétel…..
Juliusxtreme 2013.05.14 19:14:33
A Ferrarik utánozására már számos példát láthattunk. Mind csak árnyéka az eredetinek. Egy maláj illetőségű fiatalember pedig nem volt rest megépíteni a saját Ferrariját. A siker? Garantált. Az orra leginkább Enzo.. Hátrafelé pedig egyre szögletesebb.. Mígnem a farrész…..