Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Andrew

5 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túléltük az Oscaros szezont és bár mindent nem sikerült megnéznem, amit akartam volna (a "Beszélnünk kell Kevinről"-t még igyekszem pótolni), azért a legfontosabbakat igen. A Hugót majd kiveszem tékából ha megjelenik dvd-n.Jövő héten megnézzük aAztán 22.-én…..
_Andrew 2012.03.19 00:09:11
Limp Bizkit Új dal! [Why try] 2010.05.01 15:40:00
Why try! Beszarok, nem vagyok otthon egy fél napot és most kell hogy megtörténjen! Mindenki azonnal ide Hogy tetszik nektek?  ..
Ahogy a cím is mutatja elég jó volt a dlst hétvégéje:D.Kezdődött az egész egy pénteki ötlettel hogy milenne ha a csövet (amit a bicósok kint hagytak a bánkinál bemutató után...)elhoznánk a mi pincénkbe, hogy ne vigyék el.Kimentünk bánkihoz kusz lizom sch és én,de nem…..
Idén mi is eleget téve a hagyománynak elmentünk locsolkodni DLST módra.Kusz volt a felelős az áldozati listáért,Gara szerzett az apjától 6 üveg szódát.(szeretnénk megköszönni a támogatást neki:D).A fényképekért én voltam a felelős.Megbeszéltük hogy Garánál találkozunk…..
Ezt a postot azért írom mert ez a kedvenc ünnepem és úgy gondoltam írok egy kicsit róla (: A halloween az angolszász országokban a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe oktober 31-én. A töklámpás lett az idők folyamán a halloween legfontosabb jelképe. Az angol…..
Limp Bizkit A nap képe 2009.10.13 11:04:07
_Andrew 2009.10.14 21:28:26
King of Dunaújváros_0001Uploaded by XDyo96. - Check out more sports and extreme sports videos. Nos, sikerült felrakni a videónkat... Végre... Buzi YouTube... Na a lényeg hogy most már fent van és most első kézből tekinthetitek meg eme szörnyű alkotást. A Bevezető részbe…..
A tegnapi nap szerintem elég jóra sikeredett :). Kezdődött az egész a pályán 2kor, mikor én kimentem már Sid és Lizom deszkázgattak.megjött Kusz is gyalogosan:D.Elmentünk"marihoz"tápolni,addig Sid átvette kicsit kusz szerepét és elkezdett majomkodni:D (ez úton kérek…..
Ide írjátok le kommentekhez saját beszámolótokat, én is leírom a sajátomat. Képeket is linkelhettek, sajnos már csak vasárnap este tudok velük foglalkozni, de addig is hadd gyűljenek. eq te meg légyszi a rólam készült anyagot privát módban küldd el, ne nyílvánosan.…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Sokan gondolom nem értik miről van szó, de akik megnézik Irvin3Kinneas videóját, megtudják, hogy itt bizony kedvenc sárga buszunkról beszélek. Valahogy sikerült neki, hogy nem jött be a filmjelenet és közelről megcsodálhatta a csodajárgányt. Sőt, még a busz belsejébe is…..
_Andrew 2007.12.01 12:33:45
Köszönöm "Greg"-nek a videót, ilyet sem láttam még...Szerintem nem vagyok egyedül.Esetleg aki egy Runaway nevű kalandjátékról szeretne egy bemutatót, megnézheti itt és aki igazi bennfentes (én bevallom nem vagyok az) a Sonic the Hedgehog-al kapcsolatban, megnézhet róla itt…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
_Andrew 2007.08.30 18:58:07
LoL
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..