Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank_70

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2015-ös "The Book Of Souls" után a brit heavy metal legenda, az Iron Maiden új lemezzel jelentkezik "Senjutsu" címmel: elődjéhez hasonlóan ez is dupla album nyolcvankét perces játékidővel, tíz combos tétellel telepakolva. A korong már 2019-ben felvételre került, a vírusjárvány miatt csúszott és…..
Mikor a Sony felvásárolta a Columbia Picturest, Az utolsó akcióhős volt az a projekt, melyben a legjobban bíztak. A stúdió karácsonyi buliján a Hummeren érkező Arnold Schwarzenegger még náluk is magabiztosabban hirdette, rekordbevétel van kilátásban. A főszerepben ő, vagyis a világ legnagyobb…..
Frank_70 2019.08.29 12:05:22
@Lazók György: Ebben is sok igazság van. Nekem eleve megdöbbentő volt Antony Quinn-t negatív szerepben látni. Jó, persze, a színész örül, ha kiléphet a skatulyájából, de szerintem Peter Fondának sem volt jó ötlen átnyergelni a rosszfiúk közé a Volt egyszer egy Vadnyugatban, még ha nagyon jól is játszott. De végül is szerencsére nem az én dolgom ezt eldönteni. A beszaratós verseny szerintem nem volt jó ötlet, nyugodtan kihagyhatták volna. A "megöljük Slater gyerekét hogy legyen motivációja" is nem hogy felesleges, káros volt. A videotékás jelenetből a nőt nyugodtan ki lehetett volna hagyni, de a Sly-os poén zseniális volt. Szóval igazad lehet - nagyrészt. :)
A karizmatikusok nézőpontja szerint a prófétálás nem tévedhetetlen, kijelentés-szintű, autoritatív beszéd, hanem „sokkal inkább „közlése, átadása valaminek, amit Isten spontán módon hoz tudomásunkra / juttat eszünkbe.” [1] John Piper nézete Wayne Grudem nézete is, és radikálisan eltér az…..