Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MEDIIIC

16 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, mármost először is: Egy bizonyos embertípusra (könnyen befolyásolható, irracionális, műveletlen, túlkoros és helyenként kisiklott életű, vagy csak olyan családba születő...) nézve igen offezívnek ható írások lesznek itt 'publikálva' (mert lehet a kutya sem fogja olvasni…..
Üdv! Most sajnos nem volt sok időm a bloggal foglakozni, de kedve osztálytársam, Anita(puszi :) ) küldött nekem egy linket, ami egy nagyon jó kis bejegyzést tartalmazott. ezt szeretném megosztani veletek: Agyszint Maximális tiszetelt a cikk írójának!..
Nemsokára indulok, de nem azért, hogy infot gyűjtsek a sok részeg fiatalról, hogy aztán itt oltsam őket...Hanem azért, hogy közelebb kerüljek hozzájuk :D, de minden esetre nem fogtok kimaradni, ugyanis, friss élménybeszámolót fogok tartani mindenkinek arról, hogy mi is folyik ott, a…..
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
Manapság egyre több ilyen egyént látni az utcánkon, és mindegyikről megvan mindenkinek a véleménye. Vegyük szépen sorra, milyen kép alakul ki róluk az emberekben.   A punkok   Most azokról lesz szó, akiket már messziről ki lehet szúrni, az idióta hajviseletükről és az…..
Az Isten állatkertje Könnyű_drog 2010.06.09 22:27:00
Ebben a bejegyzésben egy orvosi szakvéleményt olvashattok a könnyű drogok hatásairól. A Kendermag Egyesület levelet intézett az újonnan megválasztott képviselőkhöz, amely amellett érvel, hogy a könnyű drogokat és a hasist legálissá kellene tenni. A marihuánát az indiai…..
Indulásként egy mindenki számára kötelező videó:    Ha egy cigány vajda belátja, hogy komoly porbléma van a cigányokkal, akkor miért nem áll mellé senki?  ..
Ma egy blogra való msn-beszélgetést folytattam le kedves barátommal, akit már 12 éve ismerek. A drogról és a törvényszigorításról esett szó a múlt és a jelenünk által felhozott példákkal. Mindenki vonja le magának a konzekvenciát. Minden esetre érdemes elolvasni!   (Mivel…..
MEDIIIC 2010.05.12 20:20:22
@kkd:
A drogterjesztőkre vonatkozik. Díler, az aki másoknak ad el. Mennyiségtől és a drog típusától függetlenül járna az akasztás. Ha ingyen adja a másiknak akkor is.

A gondatlanságból elkövetett emberölés, nem ugyan az mint a szándékos. Ügyvéd ide vagy oda, aki nem figyel és ezért elüt egy ismeretlent, nem fogja rámondani senki hogy szándékos volt.

Akit meg ártatlanul ítélnek halálra, annak sorry. (Azért nem sok ilyen van. 1000-ből ha 1)
Az Isten állatkertje Kedv 2010.05.08 21:30:00
Most jöljön valami személyes. Érdekesnek tartom, hogy akár egy ember is hogy eltudja baszni a másik/mások kedvét.   Korn - Right Now   I'm feeling mean today Not lost, not blown away Just irritated and quite hated Self control breaks down Why's everything so tame? I Like…..
Az Isten állatkertje Kultúra 2010.04.09 18:28:00
Napom 1/3-át emberek között töltöm. Vannak ott minden félék: lányok, fiúk, fiús lányok és lányos fiúk (majd eldöntik), felnőttek, gyerekek, kicsik és nagyok. Az ő viselkedésük alapján rá lehet jönni, hogy hová tart az ország.   Mi megy ma az iskolákban?   Elvileg…..
MEDIIIC 2010.04.09 23:00:06
@ko0ter21:
Az a szomorú, hogy ezt a mai 16 éves lányok élvezik és le is szopják azt a 30 évest.
Hidd el, sokan vagyunk, de nem az osztályban.
MEDIIIC 2010.05.08 15:10:54
@beati.vd:
Lehetne tenni. Országos arculatváltozásra van szükség, pl. Iránban törvényekkel szabályozzak a ruhaviseletet meg a mindennapi magatartást pl.megcsalásért halálbüntetés jár :D

Lehet, hogy "barbárok", de van mit tanulnunk tőlük.

Am. köszcsi XD (K)
Nah, kérem szépen… azért tartunk itt, mert Ti, mint szülők megbuktatok! A kölyköt nem csak babusgatni kéne, hanem nevelni is. Tudod, megbünteti, megdicsérni, beszélgetni vele…   Szar a példa   Van ez a mostani fiatal szülő generáció, akik már nem azt a…..
Igazából, ez egy költői kérdés volt, mivel a válasz egyszerű: Mert a szüleid nem neveltek meg.Ma és holnap azon megyek végig, hogy milyenek a mai fiatalok és hogy miért.   Miccsinálsz!?   Nap, mint nap azt látjuk, hogy ezek a mai tizenévesek hogyan hülyülnek el.…..
A demokrácia egy olyan államforma, amelyben a nép, illetve az általuk választott képviselők irányítanak. Ez van ma Magyarországon, és oly sok más államban is. Látszólag…   Miben élünk?   A mi demokráciánk, csak látszólagos. Miért mondom ezt? Nevezhetjük-e…..
Az Isten állatkertje Tükör 2010.04.19 22:22:00
Elnézést a hétvégi kimaradásért, de nem voltam gépközelben. De újult erővel folytatom munkáságom.   Most is épp szól a televízió, de csak szól, nem nézem, mert számomra nincs benne semmi érdekes. Inkább netezek és írom a blogomat. A Győzike megy, és van, akit ez…..
A drogok világában és függőségében élünk. Drog: a kóla, a kávé, a sör, a bor, a pálinka, a vodka stb. Még is köznapi nyelven mást értünk drogok alatt, méghozzá a kábító szereket. Egyre több szerencsétlen nyúl ezekhez a szerekhez, de vajon miért?   Drog & család…..
Az Isten állatkertje Csak_úgy 2010.04.12 14:46:00
http://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc&feature=fvst..
Egyelőre kampánycsend van, szóval politika majd holnap. Mondjuk, nem csak ezért, de az most mindegy. Van egy kedves ismerősöm, aki azzal becsmérel minket, hogy ”magyarkodunk”, pedig fogalmunk sincs a magyar költők/írók életrajzáról és műveiről. Ennek nagyon egyszerű oka…..
Az Isten állatkertje A_kezdet 2010.04.07 22:11:00
Üdvözöllek eme kiránduláson, ott, ahol már csak azok vannak, akik nem tudnak akkorát ugrani, hogy átjussanak az amúgy is alacsony kerítésen. A többiek már kijutottak és mindannyian kint garázdálkodnak, hogy rombolják amúgy is elcseszett világunkat.Szó lesz itt mindenkiről,…..
MEDIIIC 2010.04.08 23:53:58