Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slaniä

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
Slaniä 2010.04.07 21:06:53
@Kristl:
Nos, láthatóan vagy arra épít, vagy egyáltalán nem épít/számol semmivel.
Nos ezen változtatni kellene.

Igaz, de ezen nem feltétlen az abortusz betiltásával kellene változtatni... Sok okos ember is ül ott, ha már oda került, ha időt szánnának rá, nyugodtan megoldhatnák más szankciókkal is, illetve akár csak annyival, hogy nem minden esetben tilos az abortusz: pl nem akarom tudni, milyen gyereke születhet egy olyan nőnek, aki huzamosabb ideje tablettával védekezik, és mégis "sikerült" egy gyerek.
Slaniä 2010.04.07 21:14:41
@Samuzia:
Tudom. Ha valaki elég felnőttnek érzi magát a szexhez, legyen elég felnőtt a következményekhez is.

De akárhogy kapar az a kis ösztönlény magzat, "Az Anya Egzisztenciáján" kívül is több olyan tényező van, ami befolyásolhat egy ilyen döntést. Biztosan örökletes betegségek, alkoholizmus, láncdohányzás, esetleg egy olyan barát aki még gyomorszájon is rúgná a nőt, mivel "nem védekeztél te szuka".

Egy láthatóan terhes nőt én is szivesen kiosztanék, amikor látom cigivel az egyik, szesszel a másik kezében... De ha már ennyi esze van, annyi felelősséget vállaljon minimum, hogy nem tesz tönkre egy lyan életet ami el sem kezdődött. (Igen, és inkább vetesse el, akkor még reménykedhetek hogy ha legközelebb ilyen helyzetbe kerül, legalább egészséges fiókát tud szülni.)