Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agapao

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szex megemeli a vérben lévő Ig A antitestek számát. Ehhez legalább heti egy szükséges… Ha már bujkál bennünk valami, orgazmus alatt a testhőmérsékletünk megemelkedik – ez a legjobb vírus és baktériumölő. Nőknél nő az ösztrogénszint, ami kivasalja a ráncokat.Orgazmus közben oxytocin termelődik,…..
Az evés, alvás, vagy szex kérdéskörre csak annyit mondanék, hogy az önfenntartás megelőzi a fajfenntartást. De állítólag a mostani bolygóállások mellett nehéz elaludni... De leszámítva a bolygóállásokat, vajon mikor kóros az álmatlanság, és mi okozhatja?Már két nap nem alvás után is hallucinál az…..
Persze ne egyszerre. Ha nem tudunk választani, adjunk egyszerűen Arnicát.  ..
Új helyre költöztünk, ahol örököltünk egy kb. 30 köbméteres emésztőt, tele. Pszichésen is vacak, ha nem a sajátodat szagolod…. Amikor már nem bírtam, hirtelen indíttatásból belevágtam egy kiló Septifost, ez egy baktériumokat tartalmazó por, (négy kanállal kellett volna…..
Vándor felismerése pajzsa szelekív voltáról...A Vándor találkozott már élete során sok furcsa szerzettel, megtanulta, hogyan védje magát, másokat a rettegett Naezmik világában, az érzékelésen túli érzékelés ködös fátyolát fellebbentve csibészkedő manók és lények…..
 Mire való a banner? Az online hirdetések megjelenésekor az elsődleges és egyenlen forma a banner megjelenés volt. Az azóta eltelt 10-15 évben a koncepciók és a lehetőségek kiszélesedésével ez megváltozott, de a legelterjedtebb forma máig a banner maradt.Sőt, m…..