Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyalos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én sajnos Karlstadban voltam, pillanatnyilag semmi információm nincsen arról, hogy ment le a mai sportesemény, azon kívül, hogy twitteren olvastam, vegalego szerint meleg volt, utána meg azt, hogy 1:53-mal fejezte be (gratulálok fátter!). Kérlek benneteket, írjátok be az információkat…..
lyalos 2010.09.09 17:34:37
idobuzeransoknak itt egy kis histogram a hetvegi felmarathonrol:

spreadsheets.google.com/ccc?key=0AuCx5MGMopctdEEwN3l4ZVExQTBjRVF5MmN2aHRnSVE&hl=en

azt mutatja hogy melyik percben hanyan ertek be, erdekes hogy a legeslegtobben az 1:59 -es percben erkeztek be 164-en. egy perccel kesobb mar "csak " 102-en. vagyis lathato hogy aki 2 oran belul akart futni azok valszeg megnyomtak a veget.

vagy mi lehet meg a magyarazat ra?

a tobbi 'kerek' idore is igaz ez tehat mindig 1:29:xx nel 1:34:xx 1:39:xx nel vannak kis helyi maximumok.
Pár perce esett be a levelek közé. Forrás: das.hu thx to: Matyi A nyár közeledtével egyre többen kapnak kedvet az extrém sportokhoz, mégis sokan nem tudják, hogy a felelősség és a veszélyviselés kire hárul,…..
Egyelőre nincs meg a tudományos magyarázat arra, hogy milyen rejtélyes folyamatok zajlanak a télire bezárt pincékben. A megoldás a tavaszra már biztosan nem lesz meg, így a biciklis szezont most kezdők ismét csak a furcsa jelenséggel szembesülnek: az ősszel kifogástalan állapotban…..
Bécsben újabb lehetőség nyílt a szabadtéri falmászásra. A sport népszerűsítése, köztéren kihelyezett tanfolyamokkal jó ötletnek tűnik, és a boulder képen látható burkolóanyagot jó lenne minél több épületen viszontlátni itthon :) Lehet ezt komolyabban is csinálni,…..