Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blanda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KNK Sikíthatok? 2010.04.05 17:02:00
Megint kommentelésből született írás, megihletett a téma: büszkeség vagy nem büszkeség? Amikor szerető helyzet van, amikor akarjuk a férfit, de nem férjnek, apának, élettársunknak, hanem tisztázottan szexre és gyengédségre, akkor hogyan viselkedjünk vele? Büszkén, mert mégis…..
Blanda 2010.04.09 20:09:55
@hk: +gilo:
Ennyire azért nem plátói a dolog, vannak olyan üzenetek Tőle, amik rém konkrétak, mondjuk úgy, hogy a megvalósítás a csóknál tart, szóval az azért nem annyira a fantázia világa:-)
Hát, hogy a "hivatalos" kapcsolatom rámenne...? Pont fordítva van: az utóbbi év méretes padlófogását épp Neki köszönhetően sikerül ilyen jól átvészelnem, mert amikor elmerülnék a "hivatalos" kapcsolat okozta depresszióban, inkább a "nemhivatalos" szép dolgokra gondolok. És ezért irtó hálás is vagyok Neki (aki erről persze mit sem tud).
Fekszem az ágyon, Férj a széttárt lábaim között. Nagyon finom a nyelve. Elképzelem, hogy belémhatol. A gondolatra orgazmus rázza meg a testemet. Életre akarom kelteni a fantáziámat, simogatom, csókolom, számba veszem. Próbálkozunk, de nem keményedik. Elélvez így puhán,…..