Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyilkosmormota

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+++SPOILER+++Ezt is megéltük. Nincs többé pittyegő óra, nincs többé "immunitás for everyone", soha többé "dammit". Legalábbis egy tv-sorozat keretében nem. Imádtam ezt asorozatot, az első 5 évadot ahogy illik tv-n izgultam végig hétről hétre. Főleg az első 3…..
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..