Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skyzombi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem akartam több ilyen bejegyzést, mert bíztam benne, hogy sikerül az utolsó nagy küldést megúszni át nem vett csomagok nélkül, de sajnos most sem jött össze. Úgyhogy még eladó 3 2 0 darab kukás póló, következő méretekben: S , XL, XXLUpdate: Elkeltek mind Aki úgy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
A valódi ok, amiért Kim Jong Il ilyen elmebajos! A mentési rendszert megint nem említettem, ugyanolyan szar, mint a Marine Sharpshooter 3-nál. Checkpointok vannak és csak a legutóbbit töltheted be. Ha kilépsz a pályáról, csak az elejéről kezdheted újra, a korábban…..
A mai képen látható logo egy Spartans nevű golfklub-é. És ezzel mindent el is mondtam...
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
  Őrületes dominós kombináció. Persze, nem meglökni volt nehéz, hanem ilyen pontosan fölépíteni/beállítani a rendszert.  ..
Skyzombi 2010.08.24 16:49:55
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.08.24 16:07:00
Lennox újra készített egy szinkronos fanworkot, ahol Jack "Nem vagyok méltó, hogy az ő hangja legyek!" Bauer beszél meglehetősen ismerős hanggal ;) "24" fanoknak üzenném, hogy tartalmaz pár spoilert a harmadik és ötödik évadból, úgyhogy ha még nem tartanátok…..
Skyzombi 2010.08.24 16:39:52
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Skyzombi 2010.08.08 16:46:54
Szeretném prezentálni, a megújított "négyszemközt" rovat első vendégjét: freddyD-t! ...Igen, ő az :) Az interview pár e-mail váltással készült el. Szeretném megköszönni freddyD-nek, hogy szakított rá időt, hogy válaszoljon a kérdésekre :) Kezdődjék hát az…..
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Vajon mit is ábrázolhat a nagy fekete folt?..
Skyzombi 2010.07.03 18:44:18
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
Google Earth-ben egy egész érdekes látvány tárul elénk, ha rákeresünk az USAF California-i bázisára. Nézzétek csak meg a logót. ..
A képeken látható szobrot Shigeo Fukuda alkotta. Ha egy irányból nézed, akkor egy hegedűművészt, ha másik irányból akkor zongoraművészt láthatsz...
A mai képen valami egész félelmetes van elrejtve. Megtalálod?..
Skyzombi 2010.05.03 20:35:27
Nem tudom, hogy nézi-e közületek valaki a sorozatot. Én valamikor belealudtam az első részbe, de nem is nagyon hatott meg. Azt is csak azért néztem, mert a főszereplő csajról mintázták annak idején Nariko-t a Heavenly Swordból.Mindegy, a mai képen 16 kis apró rejtélyt kell…..
'Sora3100' valami érdekeset talált a Newgrounds fórumán. Egy vállalkozó kedvű programozó fogta magát és nekiállt a Big Rigs-et szép lassan kijavítani azzá, aminek (gondolom) eredetileg szánták (Pár dolgon azért változtatott, pl a kocsikon). Mivel tudjuk, hogy milyen a Big…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Át kell gondolnom, legyen-e több ilyen epizód, mert ha a maradék 20 játék is ilyen kvalitatású, akkor kár az áramért :( ..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
Skyzombi 2010.04.12 14:26:34