Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gellér Zoltán

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden munkával töltött napon tanultam valami újat. IT-kütyük terén majdnem mindennel elboldogulok, de a mosogatógép eddig valahogy kimaradt az életemből. Anyuka az első munkanaponon megtanította hogyan kell használni. Én meg megmutattam neki, hogyan kell a router meg a…..
Belsőség Tankcsapka 2008.06.07 10:30:00
A címbéli képzavar okozta mentális kosz lemosásához, elsősorban hardcore motorosoknak ajánlott az alábbi darab. Hogy a kuplungkarral is lehet-e valamit kezdeni, arról nem szól a fáma. ..
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Gergely kopácsolt egy sort a billentyűzetén, hogy jól közzétegyük a véleményét arról, hogy kell-e emelni a sebességhatárokat, vagy akkor már túl nagyok lesznek a különbségek az egyes járművek között, mivel akad pár jármű, ami emelés esetén sem 150-nel fog menni, hanem…..
Az Úr üzenete is hamarabb odaér Ferrarival, miért ne lehetne árut szállítani Maseratival? Múltkor egy csoffadt Mustangot találtunk a Rotschild előtt, de innen már csak felfelé van, úgyhogy játék! Aki először fotóz rokkant hidrogéncellás/elektromos konceptautót áruszállítás…..
Belsőség Wheelchair overdrive 2006.09.13 13:03:00
Van olyan ország, ahol nemcsak hogy nem foglalják el a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet, de még lehetőséget és mozgásteret is kapnak arra, hogy sportolhassanak. Akár így is. ..