Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SquirrelBunny (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Réti sas fiókák, fészekben, Somogyban csináltuk egy hete, hosszas előkészítés után. Az öreg saspár észre sem vette... Hogy cukik-e? Azt nem tudom, de nekem bejönnek ezek a még pelyhes griffmadarak" - írta a természetfilmes Zozó. A kommentekben várjuk a címben…..
SquirrelBunny (törölt) 2010.06.08 02:41:54
korábban már volt egy poszt arról, hogy a google és a keresési javaslatai milyen abszurd, de gyakran igaz végeredményt szülnek. mivel ma is rohadtul ráérek, így következzék pár ilyen screenshot, kezdetben olyanok, ahol a soviniszta hajlamainkat éljük ki.mint az látható a google is…..
SquirrelBunny (törölt) 2010.06.05 03:33:10
Drága bloggerek! Még mielőtt egy fekete lyuk végleg beszippantaná a Gutenberg-galaxist, adunk egy esélyt látogatóinknak, hogy véleményezzenek egy nekik kedves, vagy éppen aktuális könyvet. Most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy ez a nagy múltú, megbecsült és sokrétűen…..
"Lina és Dinamit a két kis macska nemrég születtek! A képeken 4 hetesek. Lina kislány, Dinamit pedig fiú! Lina még keresi a gazdiját (ő az aki sokkal cirmosabb mint a másik). Csatoltam egy képet a büszke mamáról is! És ha már itt tartunk, van a Hori kandúrunk aki már…..
SquirrelBunny (törölt) 2010.05.04 19:05:56