Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucita

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
Amíg fel nem számolják és be nem hintik sóval az összes parkolótársaságot, kénytelenek vagyunk az összes sztorit lehozni, hátha felfigyel rá a gondviselés, a független ügyészség, vagy egy hollywoodba szakadt überproducer és kanyarít belőle egy szappanoperettet. Vasárnap este,…..
Nem is tudja a Homár, mi lenne a magyarokkal, ha hirtelen kapitalista típusú szolgátatóvá válna az összes tömegközlekedési vállalat. Kit lehetne anyázni? Szerencsére ennek az eshetősége az elmúlt 20 év ismeretében még legalább 20 évig nem fenyeget, úgyhogy küldjék csak a…..
A Homár nem érti, miért akarhat valaki házasodni, amikor csak a baj van vele. András például már megtanulta, hogy rögtön az elején, neje névváltoztatásánál adódhatnak problémák, mert sem az önkormányzat, sem az OTP nem asszisztál túl lelkesen egy ilyen művelethez: A magyar…..