Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ariadne8

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Komárom-Esztergom megyei településen egy magát az Iszlám Állam vezetőjének, Abu Bakr al – Baghdadinak a nevével fémjelző illető több helyen is dzsihádista szórólapokat terjeszt. A rendőrség eljárást indított közösség elleni uszítás miatt - írja a Blikk.Teljes cikket…..
Ezeket a gyönyörű, szívmelengető képeket egy orosz anyuka Elena Shumilova készítette. A fiúk a képeken a saját fiai és az állatokat is a farmjukon nevelik. Elena kedveli a természetes fényt, akár kint akár bent fotóz, szereti az időjárás adta lehetőségeket kihasználni a…..
Ariadne8 2014.01.18 13:40:19
"Mit hozott ma a postás?" nyitotta ki az egyik kedves olvasónk a postaládáját... És valami egészen furcsa dolog eset ki ... AdóManó, az Apeh új figurája ugrott elő, az Adókalauz aktuális számának részeként... "Az adóval kapcsolatos ismerkedést nem lehet elég…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
Ariadne8 2012.01.10 16:57:21
@Auchen: Én nem azt mondtam, hogy nem lehetne jobbat indítani, de ha ők kerülnének be, az egyúttal azt jelentené, hogy Mo. zenei csúcsteljesítménye a pinkszínű copycicák szintjét üti meg.
Drukkolok, hogy ne így legyen.