Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyle91

5 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen jó olvassátok majdnem szívrohamost kaptam amikor játékot kerestem egy boltba és megláttam ezt: Na ilyeneket árulnak manapság de szerencsére csak 499ft-ért!..
POP bemutatása.Sajnos kicsit kockás ,de azért köszönjükEdit: :PTÖRÖLT VIDEÓ..
Ehhez a videóhoz azt mondanám elnézést a kisebb hangcsúszásért!Ez a játék förtelmes egy jó dolgot:-csak 90 mb foglal:)Sajna nem találtam róla semmi infót!Tudom hétvégére igértem deh most sok időm volt erre a videóra...
Hát az első videó kb hétvégére lesz kész. Már csak a hangot kell hozzáadni és kész! Na ez viszont egy olyan játék melyben nem találtam pozítiv oldalt! Ez egy EVM sorozatból származó játék!..
Rossz PC Juniorok Far West 2007.11.18 11:33:00
Saint bemutatja a FAR WEST-et amivel nekem is meggyűlt a bajom..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Igaz ez nem egy játék teszt de én csináltam régebben és gondoltam berakom:)!(Estére kész!)Filmben a zene:Automatic - Is it a monsterThx EnVenomnak a segítségért!..
Ezt a blogot azért hoztam létre hogy bemutassam videókban azokat a játékokat melyek nekem megvannak esetleg egy haver adott kölcsön! Előre le szeretném szögezni hogy nem leszólás a célom hanem a játék jó+rossz oldalának bemutatása! Remélem tetszeni fognak a játékok meg a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..