Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenő*

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Múltkor bementem a diszkóba. A bárpultnál észrevettem egy igen dögös bombázót, aki épp engem nézett. Épp el kellett mennem brunyálni, de később ismét öszetalálkoztunk. Mélyen a szemembe nézett és félrehívott. Nem is reméltem...    - Jössz…..
   Van egy haverunk a Palika, akit csak palimadárnak hívunk mert nagyon hülye szegény. Palika egy időben nagyon rákattant a Józsibarát műsorra. Hogy ez már súlyos, arra akkor jöttünk rá, amikor láttuk, hogy még a monitorján is a Józsibarát a háttér. Láttuk hogy…..
   Valamikor a haverjaimmal megnéztük az Amerikai pite című filmet. Magunkra ismertünk, akkoriban még mi is csóri szűz srácok voltunk. A kicsit falusi haverom, Janika úgy döntött, hogy kipróbálja a pitét, de mivel az egy amerikai sütemény, úgy gondolta majd pótolja…..
   Múltkor a diszkóban berúgtam, mint állat. Mentem ki a budira. Hát ott izélt egy párocska. Néztem őket... Ó öcsém, hát ez az exbarátnőm! Rájuk vágtam az ajtót, erre az leszakadt, kidőlt fullra. Néztünk a pasival egymásra mint a hülyék, én mondtam: - Bocsi! -…..
   Egyszer diszkóban voltam. Mint mindig, most is arra ment ki a játék, hogy felszedjek valami csajt, de ahogy láttam, elég gyatra volt a felhozatal. Egyszercsak megpillantottam két lányt. Elég csinosak voltak. Odamentem hozzájuk. Mind a kettő bejött, úgyhogy végül is…..
   Még középsulisok voltunk, tetszett egy lány az osztályból, Editke. A haveromnak, Gyuszikának is bejött, ezen összevesztünk. Órán nagy felelés volt. Gyuszika bekente a székemet barna festékkel, amit én nem vettem észre, és beleültem. Kihívott a tanár,…..
   Házibuliban voltunk Bélával, persze hogy ki nem hagytunk volna semmilyen bulit. Nagy partiarcok voltunk akkoriban, nem létezhetett valamirevaló buli nélkülünk. Béla megint kinézett magának egy pipit, egy kis szőkét, aki mellesleg a százkilós Gizi uncsitesója. Gizi…..
   Volt egy csaj, nevezzük Macának. Ez a Maca arról volt nevezetes, hogy ... tovább >>..
   A haverom a barátnőjével egy buliba voltak hivatalosak, ... tovább >>..