Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toprengojanos

6 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Húsz év nagy idő 2013.10.22 15:13:23
Uhh, micsoda rapfosszíliát vetett ki magából az interweb?! Az Animal Cannibals legelső tévéinterjúja: ..
A magyar szurkolók hitleres-szálasis videóval hangolnak a meccsre. Apu, kezdődik!!! Olvassuk mindenhol, több, mint hat pontos derby, sőt, a legnagyobb oligarcha egyenesen kijelenti, sorsdöntő a román meccs a magyar foci szempontjából! Erre a meccsre a holtak is feltámadnak, ott kell…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Kitakarták a negyvenes divatrapper fonnyadt mellkasát a Hajdú-haciendát bemutató Hal a tortán-epizódban, mivel a Tv2 betojt attól, hogy a Fidesz-rezsim vasökle lecsap rájuk a főműsoridőben mutogatott vörös csillagért és sarló-kalapácsért. A Bors szerint Ganxsta Zolee teljesen ki…..
toprengojanos 2013.04.26 10:46:01
@willdataa: ja a szvasztika meg a jó szerencse meg a halhatatlanság jelképe, nem a tömeggyilkosok jelképe igaz bazmeg? Meddig nézitek még hülyének az embereket te idióta barom?
Az, hogy a mindenkori magyar kormány onnan szerez magának (válság)kommunikációs tanácsot, ahonnan csak tud,  2006 óta nem titok, akkor Ron Weber és az MSZP kampánystábja ült le Az elnök emberei című sorozat elé, és nyúltak le belőle hatásos elemeket egy…..
toprengojanos 2013.03.07 19:17:44
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: most ez ugye nem komoly, hogy baloldali agressziónak titulálta az akciót ez a két szimpatikus ember? Ja, nem a sósavazó befákkoló fizikai inzultust elkövető kurvaanyázó papát, hanem a skandáló passzív, fizikai erőszaktól mindig tartózkodó tüntetőket.
toprengojanos 2013.03.07 19:50:48
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: lemaradt egy szó . Ugye ezt nem gondolod komolyan? akart lenni.
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
toprengojanos 2013.02.03 21:51:43
en.wikipedia.org/wiki/Nashi_%28youth_movement%29 www.youtube.com/watch?v=CeA6y2vFXgU feltételezem, az ötlet még véletlenül sem putyinisztánból ered...
toprengojanos 2013.02.03 21:54:25
@toprengojanos: illetve ez a békemenetes meg a jobbikos magyar gárda ötlet nekem ugyanaz, max más forma más ellenséggel.
Subba Kulka János Rajongói Klub 2012.11.07 19:38:10
A Kulka János Rajongói Klub jelenleg a facebook csoportok alfája és omegája, Egyszerűen nincs jobb, nagyon keményen tolják. Prémium kommentekkel! és a bónusz mellé: Kulkapédia bazz......
toprengojanos 2012.11.08 01:15:32
Még a legvadabb álmomban sem gondoltam, hogy ennek a blognak valaha is köze lesz akár a leghalványabban is aktuálpolitikához (tulajdonképpen pont azért is indítottam ebben a témában). De rá kellett döbbennem, hogy a lányok egyik kalandjuk során egy olyan esetbe keveredtek bele, amely…..
Amikor Szegedi Csanád tiszteletét teszi Slomó rabbinál, az valami olyan penetránsan amerikai, megtérő-náci filmes klisé, annyira a médiára konstruált szájbarágás, az auschwitzi út fölajánlása akkora giccs Szegedi részéről, hogy érdemes kitalálni egy-két konteót…..
toprengojanos 2012.08.07 16:04:55
@TGabi: most ezt komolyan mondtad? Egy szarházi büdös érzéketlen parasztról van szó, aki a két szék közé esett, mert mind a két oldalon leköpik. Szégyen, rohadt nagy szégyen a nagymamának(gondolhatjuk, hogy nem csak ő tudta róla), szégyen mindenkinek, ez a lehető legaljább, amit lehet csinálni. Még a nácik se köpik szembe egymást. Az antiszemitizmus-rasszizmus nem bocsánatos bűn, olyan nincs, hogy bocsi, nem tudtam. Csanádka ezentúl örökre szégyenben fog élni, ehhez kell most hozzászoknia.
Subba Pacsirta fiú a metrón 2012.06.25 20:49:00
Újságos bizniszmen hogy küszködik a röhögéssel :D ..
toprengojanos 2012.06.26 11:06:37
@Zka: ráadásul az összes igénytelen is csak nálunk található. Ez összefügg a beszélt nyelvvel.
Kitört a bolygóközi háború, de nem egy távoli, messzi-messzi galaxisban, vagy hol, hanem itt, karnyújtásnyira, a Páva utca és a Kunigunda utca közt. A Magyar Narancs címlapját egy mosolygós-vigyorgós Jáksó foglalja el, szép interjú is készült vele, természetesen a Marslakók…..
Egy élhető nap, amikor Budapest napsütötte terepasztalnak, bringára pattant lakói pedig kedves kis maketteknek tűnnek. Köszönhetően a CM-nek és a tilt-shift technikának.City Of Joy from daniel fiantok on Vimeo. A 2010-es tavaszi Critical Masst dolgozta fel sajátos szemszögből az Index…..
toprengojanos 2012.04.22 16:47:27
Aki követi a WizzAir akcióit, tudhatja, hogy semmi nem az, aminek látszik. Ágnes azonban jóhiszeműen megadta maléves foglalási kódját online rendelésnél, így neki 7 ezer forinttal drágábbra jött ki Eindhoven, mint maléves kód nélkül foglaló utastársának: Egyike vagyok a…..
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
toprengojanos 2011.12.18 08:03:57
@ibn_battuta: lehet, hogy egész nagy forgalom van a hídon, hosszú expóval lámpa nélkül akkor se látnád.
Nesze!szer Igyál okosba! 2011.08.25 17:08:00
  Mi erre vágytunk volna ma.  Helyette... volt város, rohangálás, hőguta. Folyadékból pedig mérhetetlen mennyiségű fogyott. Viszont ráleltünk egy óriási okosságra. (A cím az egyik VV szereplő minap elhangzott mondatára utalt, aki ezt tudta nyilatkozni a…..
Hát, van az a pénz amitől nem öregszel. Bár Basinger karjával, vagy Madonna halántékával nem tudtak mit kezdeni, összességében elég jól dolgoznak a hollywoodi plasztikai sebészek. Jó hír viszont azoknak, akik Kahtleen Turnerre voltak akkoriban nagyon rágyógyulva, hogy jobban…..
toprengojanos 2011.08.10 11:45:33
Naiv ügyfél szériahibás laptopja majdnem 4 évig kihúzta, már ehhez is gratulálunk. Ennyi idő után azonban kicsi a valószínűsége, hogy a hibát anno elismerő videokártyagyártó bármit is tenne garanciálisan:2007 novembereben vasaroltam egy nagyobb erteku notebook-ot (tudom, sikeres…..
Egy show biznizben dolgozó hölgy haverjainak elküldött levele szerint a minap összekúrt Tarantino-val. Egy partin gabalyodtak össze, ahol nem sokkal smárolás és tapizás után leléptek Jamie Foxx és egy másik csaj társaságában Tarantino házába. A házban már külön buliztak,…..
toprengojanos 2011.06.30 13:41:23
addict Nemzethack Romániában 2011.06.24 10:00:00
Nemsokára vége az idei év legrangosabb külföldi reklámversenyének, a Cannes Lions-nak, így egymás után bukkannak fel a győztes reklámok az esemény hivatalos honlapján. Ígérem, hogy a hétvégén megosztom veletek a kedvenceimet, de addig is, itt van egy kis kedvcsináló, a román…..
  Tegnapi ígéretünknek megfelelően íme egy kis színes-szagos-füstös videóösszeállítás a rendvédelmi dolgozók tüntetéséről. Az esemény egyébként nekünk bejött, demokratikus chartás nénis rendezvényekhez szokott lelkünknek jól esett, hogy végre hozzánk is elkezdett…..
A hazai autópályákon utazva könnyen azt gondolhatja az átlag reklámfogyasztó, hogy ezeken a helyeken csak óriásplakátokon lehet hirdetni, és azokon is szinte csak az unalmasságuk miatt már-már közveszélyes balesetmegelőzési üzeneteket, téli gumi vásárlására buzdító…..
A Foo Fighters nem várta meg, amíg ellepi az internetet az új, Wasting Light című nagylemeze, 10 nappal a megjelenés előtt felrakta az egészet saját maga. Itt meg is lehet hallgatni: ..
toprengojanos 2011.04.02 19:10:32
@Kivlov: mimimiiii?? szigeten megint ff?? ezen sajnálkozok, hogy lemaradtam a 90sből, amikor itt voltak, erre megint? jesszusúristen jajottvagyok
toprengojanos 2011.04.02 19:16:07
@barczib: kamu. Ausztriába lesznek a legközelebb.
toprengojanos 2011.04.02 19:17:00
@toprengojanos: szóval oda lesznek :P
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..