Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joco22

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
drink your fortuneSzerencsejátékosok figyelem, kifejezetten pokerfanoknak szánt energiaital láthathó a porondon! A ~190 forintos pörgettyű magyar termék. A nagy Texas hold 'em láz - a weboldalán így írják - elérte Magyarországot. És valóban így van ez, városokban és interneten…..
szárnyakat ad1997-ben betiltották, 2000-ben újra forgalomba jött az országban. (Országunkban nem volt engedélyezett az ilyen magas koffeintartalmú termékek árusítása, később engedélyezték, rendelet módosítás nélkül. Azóta növekszik az ilyen italok forgalmazása nálunk.) A nem…..
LáTóHaTáR Román orvoslás. 2010.10.07 05:04:00
Egy Olt megyei férfi 1 kg cseresznyét evett meg magostól és szárastól, amitől szorulása lett, a gyümölcsöt pedig alkohollal kísérte le. "Szorulásom lett, így bedugtam magamnak egy kalapácsfejet, hogy összetörjem a magvakat" - magyarázta a férfi. Mivel ezzel a…..
Olyan világban élünk, ami szinte kiszorítja belőlünk az életörömöt. Már gyerekkorban olyan világnézetet sajátítunk el ami enyhén fogalmazva is megkeseríti az életünket előbb vagy utóbb. Ma már két gyerek édesanyjaként nagyon sok mindent másként látok. Íme néhány jól…..
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
Itt a világ első HTML5-öt támogató mobilja, az LG Mini (GD880)!   Tegnap már beszámoltunk arról hogy az LG telefonok több díjat is besöpörtek. Ezen díjazott készülékek között volt az LG Mini is, ami nem csak ettől különleges.  …..
Maximális mobilélmény az LG MINI-től   A kompakt telefon mobil webböngészést és fejlett online közösségi szolgáltatásokat kínál   Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amely a mobil webböngészés élményét tökéletesíti…..
Nyomozz ki egy furcsa bűntényt, bogozd ki a szálakat és nevezd meg a tetteseket. Figyelj az apró részletekre és a nagy összefüggésekre. Ha Te vagy a leggyorsabb, értékes ajándékokkal gazdagodhatsz az Erste Bank jóvoltából. A játék fődíja a kicsi, de sokat tudó Samsung N150…..