Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunterr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló emberek! Nemzetközi Párnacsata Nap lesz április 3-án, szombaton. Ezen a napon világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók. Ha úgy gondolod, hogy a válságban helye van egy vidám párnacsatára, gyere oda április…..
2010. április 3-án szombaton délután 16 órakor a Nemzetközi Párnacsata Nap keretein belül egy hamísitatlan Párnacsata kerül megrendezésre Kecskemét főterén. Ezen a napon Sanghajtól Párizson át New York-ig egy csomó város terein püfölik egymást azok, akik szerint a közterek…..
Helló mindenki!Ma volt a napja a nemzetközi párnacsata napnak ami itt Dunaújvárosban is lezajlott a DLST keze által voltak úgymond "viták" hogy meglesz e tartva vagy nem, de végülis megtartottuk és annak ellenére, hogy sok ember abban a hitben élt, hogy a csata elmarad egy…..
Az egész úgy kezdődött, hogy korán fel kellett kelnem, hogy kimenjek az unokatestvérem elé. Ő itt volt 3-4 órát, beszélgettünk, ettünk és utána már ment is. Utána megbeszéltük barátnőmmel, hogy megyünk a Nemzetközi párnacsata napra. Elmentünk együtt, közben találkoztunk…..
szóóóval ma van a párnacsata világnapja :DD remélem mindenki püfölt valakit :DDegykor elindultam be szegedre, zsófival találkoztunk majdnem félkor, aztán a múzeumkertben süttettük a jobbfelünket, utána fagyiztunk, majd átvonultunk a dóm térre várni :DD gergőcivel beszéltem…..
Kecskeméten is megrendezésre került a párnacsata. Képek itt, illetve részletesebb beszámoló, videók a Kecskeméten.hu-n! ..
HÚZSVÉÉT! - bár tudnék olyan hangsúllyal írni, mint amilyennel a bátyám szokta a "zs" betűvé váló vasi "s" betűt imitálni... Idén nálam kimaradt az ünnep, végül nem jutottam haza anyáékhoz a sok tennivalóm miatt, így se nyuszi, se sonka, se kalács, csak a…..