Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emilyma

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mi-egy-mas Elfogytak #2 2020.08.04 15:01:42
Ismét egy elfogytak posztot hozok. Hamarosan érkezik a következő, mert most elég sok terméket tesztelgetek és két kedvenc hajgöndörítőmet ki is hagytam most véletlenül. Lássuk, hogy mik fogytak el mostanában:   HIMALAYA FRESH START ARCLEMOSÓ ZSÍROS BŐRRE - ÁFONYA- Áfonya és egres kivonatot…..
Istagram story-ban kérdeztem, hogy miről olvasnátok szívesen. Elsőként a L’Oreal maszkjait és radírjait mutatom be nektek. Tudom, hogy létezik még több változat is, de én eddig csak ezeket próbáltam. A termékekről általánosságban elmondható, hogy elég jó minőségűek és igényes a csomagolásuk is.…..
Ha nem találom a helyem sehol, akkor valószinüleg el kell gondolkoznom azon ,hogy miért is van ez? Keresem azt a helyet ahol otthon vagyok. De mit jelent az otthon? Az ahol éppen lakok? Ahol a cuccaimat tartom ,ahova haza megyek munkából és álomra hajtom a fejem? Ennyire egyszerű volna az…..
Emily naplója Gondolat 2015.04.14 16:42:48
Sokszor gondolkodom el azon ,hogy mi miért történik az ember életében....vagy inkább csak az enyémben. Miért igy történnek a dolgok? Ha megkérdik miben hiszek, a válaszom általában az hogy a sorsban....de valóban igy volna? Foghatom a sorsra azt hogy az életem miért igy alakul?…..