Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unattached

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
unattached 2012.01.13 16:23:50
@dzsi85: Mégis mit tartanál elfogadhatónak ebben a totálisan ellehetetlenített, ellenzékinek nem igazán nevezhető szerepben? Nem ismerik el demokratikus pártnak - hogy miért, abba most ne menjünk bele -, ennél fogva minimálisan jelenhetnek meg a híradásokban, olyankor is csak ha "baromságot" beszélnek. Zérótól pedig egészen meglepően hat, mennyire felületesen kezeli az általa prezentált témákat!
Kedden Geréb Ágnest őrizetbe vette a rendőrség, szerdán jópáran tüntettek a szabadonbocsátásáért, tegnap előzetes letartóztatásba került.(Fotó: Pozsonyi Zita, Blikk)A demonstráción és az arra való felhívásban is elhangzott egy mondat, ami remekül rávilágít a…..
unattached 2010.10.31 17:57:01
(Sorry, ha linkelte már valaki!...de mint tudjuk, ismétlés a tudás anyja..)
www.mno.hu/portal/530625
"..Mindenekelőtt szögezzük le, hogy súlyos szakmai tévedése a cikknek az a sugallat, hogy a tervezett otthon szülés alacsony kockázatú szülő nők esetében veszélyesebb lenne, mint a kórházi szülés. Az orvosi szakirodalom széles körű kutatások eredményeként egyértelműen arra a következtetésre jut, hogy a tervezett otthon szülés ugyanolyan biztonságos, mint a kórházi szülés. A különbség egy dologban viszont jelentős: kórházban sokkal több a beavatkozás, mint otthon, a szülésüket otthon tervezők esetében sokkal kisebb a császármetszések aránya is...Magyarázat lehet az, hogy a szövődmények ellátására képzett szülészorvosok kórházban hajlamosabbak beavatkozni akkor is, ha a beavatkozás kevésbé indokolt. A nem indokolt beavatkozások pedig hátrányokkal járnak, hisz minden beavatkozásnak van kockázata, a szükségtelen beavatkozásnak pedig csak kockázata van. A császármetszésről tudjuk, hogy életmentő beavatkozás igen sok esetben, de a császármetszés esetében mintegy ötször nagyobb az anyai halálozás kockázata, mint a hüvelyi szülésnél. A szükségtelenül elvégzett császármetszés tehát feleslegesen veszélyezteti a szülő nők életét. Ugyanez igaz a gátmetszésre is: nagy, összehasonlító tanulmányok egyértelműen azt bizonyítják, hogy a gátmetszés rutinszerű alkalmazása káros. (Magyarországon a szülések mintegy 70 százalékánál alkalmazzák, míg otthonszülések esetében ezrelékekben mérhető a gátmetszés aránya.)
Nincs okunk azt feltételezni, hogy Magyarországon mások lennének ezek a mutatók. Egy-egy otthon szülésnél előforduló szövődmény dramatizálása természetesen azt a látszatot keltheti, hogy az otthon szülés veszélyes, de ez csak a látszat, hiszen tudjuk, hogy ezek a kórházban is előfordulnak, s ezek tudományos elemzése, nem pedig a sajtó tálalása tükrében érdemes a jelenségeket megítélni..."
unattached 2010.11.05 20:41:34
baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/belehalt-harmadik-gyermeke-szulesebe-341945
"..Mik ezek?
X
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - iWiW, Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.

"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)

"Megosztás az iWiW-en" gomb. Ezzel a gombbal a legnépszerűbb magyar közösségi oldalon, az iWiW-en tudsz tartalmat
megosztani. A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.

A 26 éves kecskeméti nő harmadik gyermekét várta, a szülés várható időpontját éppen november elsejére írta ki kezelőorvosa. Férje, Csabi Péter lapunknak elmondta, feleségével fájásmérésre érkeztek aznap a kecskeméti kórházba. A vizsgálat után a felesége közölte vele, nem teljesen jók a baba szívhangjai, megindítják a szülést.
– Délután fél kettőkör burkot repesztettek, az orvos azt mondta, úgy látja, minden rendben lesz. A kislányunk fél öt körül meg is született – mesélte Csabi Péter. A neheze ezután következett, feleségének ugyanis már a szülőszobán sem tudták elállítani a vérzését..."
..még szerencse, hogy kórházban biztonságosabb szülni... :(((
unattached 2010.11.05 20:42:38
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Hétfőn éjféltájt különleges esemény volt Siófokon. "– Vendéglátós kollégákat hívtam a rendezvényre, mellyel így a szezon vége felé azt akartam demonstrálni: valamit tennünk kell, attrakciót nyújtani a népnek, mert komoly veszélyben érzem a balatoni turizmust…..
unattached 2010.08.25 14:36:05
Idén nyáron összejött Balaton is meg Tisza-tó is...összehasonlítva nálam - és a társaság java részénél is- a Tisza-tó nyert és ha valóban sikerül ezt a projektet megvalósítani www.tiszato.hu/hirek/poroszlo-tisza-tavi-okocentrum-epul ill. az árvízi védekezés is összehangoltabb/ hatásosabb lesz, utcahosszal nyerőbb lesz majd a Tisza-tó mind árban, mind programokban, mind látnivalókban...
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
unattached 2010.04.12 23:08:28
@Lone Wolf: Tőlük nem is vártam többet..de pl. megnézhetjük kedvenc Sólyomunk puhap*csű hozzáállását bizonyos kérdésekben és akkor elgondolkodhatunk, hogy szeretnénk e egy kicsit ..hogy is mondjam..."vagányabb" közt. elnököt vagy sem..ettől függetlenül Morvai egy arrogáns hisztérika (néhanap) ...DE...!!!
unattached 2010.04.12 23:53:19
@Novák Előd: "...aki hisz abban, hogy szükség van Mo.-on egy ilyen demokratikus kontrollra... az függetlenül attól, hogy milyen a pártszimpátiája, hogyha nem akart a fasisztákra ÉS Orbán Viktorra szavazni (NEM azt mondja, hogy VAGY!...na ezt hívják úgy, hogy sugalmazás/ferdítés/összemosás..), akkor az a második fordulóban támogassa a Magyar Szocialista Pártot, kérem őket az összefogásra, mert ez által lehet erősíteni azt a fajta kontrollt, amely nélkül egy demokrácia nem működhet helyesen és jól..." Itt Mesterházy beszédéből idéztem, SZÓ SZERINT, miután többször is végignéztem (nem, nem az RTL-en), hogy jól hallottam e...kérdezem, ebben a részben hol mondta ki a Jobbik nevét, ill. tudod e értelmezni azt, amikor azt írom, hogy egy kalap alá vesz valakiket, és hogy önmagát állítja be megmentőnek! Nos?
( A beszédet végig pl. ITT találod: www.hirado.hu/ )
Szívderítő hír a hosszú hétvége utáni első munkanapon: "Több forrásból származó információk alapján Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika kampányát.…..