Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plasztika

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hasplasztika tervezése Figyelembe kell venni, hogy a fenti problémák közül melyik dominál, illetve mennyire kiterjedt az elváltozás. Ezektől függ az eltávolítandó bőr-zsír komplexum nagysága, a szükséges metszés kiterjedése, elhelyezkedése, illetve az, hogy az…..
 A szülést és nagyobb arányú fogyást követően csökken a bőr összehúzódó képessége, rugalmassága, ezért petyhüdtté, ráncossá válik. A has előredomborodása is előfordulhat a bőr megereszkedése nélkül, ami leggyakrabban a szülés(ek) után jelentkezik. Ilyenkor…..
 Hogyan történik a hasplasztika műtét ? Milyen típusú hasplasztika műtéteket tudunk ajánlani?  A hasplasztika folyamán a felesleges bőr és zsírréteg kerül eltávolításra (ezt jelenti a dermolipectomia).…..
Nagymértékű fogyás, vagy szülés után a has bőre sokszor nem képes követni a változásokat. Ilyenkor a hasplasztika jelentheti az egyetlen megoldást. Nagymértékű fogyás, vagy szülés után a has bőre sokszor nem képes követni a változásokat, minek következtében a bőr…..
Hasplasztika Hasplasztika 2010.04.12 11:17:36
    Legtöbb esetben szülést és jelentős fogyást követően jelentkeznek hasplasztikai műtétre. .A megereszkedés fokától függőenlehet kialakítani a műtéti tervet jelentős lógás esetében köldökáthelyezéses teljes hasi plasztikát a javaslat, melynek…..
orrplasztika Orrplasztikai műtét 2010.04.09 15:06:50
 Az orrplasztikai műtétek helyi érzéstelenítésben is fájdalom nélkül elvégezhetők, mégis sok páciensünk altatásban kéri a műtétet. A műtétet követően egy nap intézeti benntartózkodás javasolt. A műtétet követően az orr és a szem körüli duzzanat kb. 10-12 nap…..
orrplasztika Az orrplasztika 2010.04.09 15:05:46
 Az arc jellegét nagyon sok örökölt vonás együttesen határozza meg. Ezek közül az orr formája talán a legmarkánsabb. Az orr veleszületett vagy sérülés következtében kialakult deformitásai, vagy alaki hibái plasztikai műtéttel jól korrigálhatók. Az orr a pubertás kort…..
: Időtartam: Az alkalmazott technika és a kívánt változtatás mértékétől függően változó az orrplasztika időtartama, általában 1,5 órát vesz igénybe. Szövődmények: Közvetlenül az orrplasztika utáni szövődmény a vérzés, duzzanat, a szem körüli…..
 Az orr csontos-porcos vázának fejlődése a 16-18. életév között fejeződik be. Az orrplasztikát korábban, a kamaszkor vége előtt csak kivételes esetben végzik el. Az orrplasztika vagy a csontot vagy a porcot vagy mindkettőt érinti. Sebésze két lehetőséget…..
 Az orrüreg, mely az orrnyílásokkal indul, a garat illetve a szaglósejtek felé tereli a levegőt. Középen azorrsövény választja két, többé-kevésbé szimmetrikus részre. Oldalán találhatóak orrkagylók, melyek szerepe elsősorban az átáramló levegő…..
 Az orr az arc legkiemelkedőbb része, s mint ilyen leginkább járul hozzá az arc jellegzetességének kialakításához.  Az orr egyénenként, családonként és népcsoportokként változó és jellegzetes alakot mutat. Az arccal harmonizál, s a képzőművészek ezt a…..
orrplasztika ORRPLASZTIKA 2010.04.09 14:58:51
Az orr az arc legkiugróbb, legszembetűnőbb része, nagy szerepe van az arc karakterének, összhangjának meghatározásában. A rajta levő alaki eltérések optimális esetben bizonyos charm-ot is adhatnak (pl. Belmondo), de esztétikailag zavaróak is lehetnek. Az első orrműtétekről…..
A fülplasztika műtétnek - mint minden sebészi beavatkozásnak - szintén lehetnek szövődményei, így utóvérzés, sebfertőzés, sebgyógyulási zavar is előfordulhat, de ezek a tünetek idejében felismerve jól kezelhetők "Késői szövődmény lehet a túlhegesedés,  és…..
 Mikor lehet szükség fülplasztikai beavatkozásra? A fülplasztikai beavatkozás viszont ideális megoldást jelenthet mindazoknak, akiknek veleszületetten elálló vagy aszimmetrikus füleik vannak, esetleg valamilyen sérülés, baleset miatt deformálódtak a fülkagylóik. Az elálló…..
A műtétnél beadott helyi érzéstelenítő hatása néhány órán át tart, utána fokozatosan jelentkezik a fájdalom, ez azonban a szokásos fájdalomcsillapítókkal (Algopyrin, Donalgin, Antidolor) eredményesen csillapítható. A fülplasztika végén felhelyezett nyomókötést kb. 1…..
A fülkagyló veleszületett, vagy szerzett deformitásai, alaki eltérései jelentős pszichés megterhelést okozhatnak a beteg számára. Ezek az eltérések lehetnek veleszületetten elálló fül: szimmetrikusan vagy oldalkülönbséggel, formai különbségek a két fülkagyló között,…..
 A beavatkozás környezetében a hajat levágni vagy leborotválni nem kell. Az operáció időtartama kb. 1-1.5 óra, s a végén körkörös pántszerű kötés kerül a fejre mely a füleken, a homlokon és a tarkótájon fut körbe, de a fejtetőt szabadon hagyja, így hosszabb hajjal a…..
 Fülplasztika alatt általában az elálló fül vagy fülek fejhez simulóvá tételét értjük, mert ez a leggyakrabban igényelt ilyen típusú esztétikai műtét. Ritkábban végezzük a fülkagylók megkisebbítését, részleges vagy teljes fülhiány pótlását vagy egyéb ritka…..
A Miss Plastic szépségverseny, amelyen kizárólag sebészi úton feljavított hölgyek indulhattak el, túlzás nélkül bejárta a világot. A legnagyobb nemzetközi hírügynökségek is foglalkoztak a témával, vezető bloggerek elemezték az eseményt és lehetséges hatásait, úgyhogy maga…..
Végetért a szervezők szerint világelsőként megrendezett, hungarikumszámba menő Miss Plastic Hungary szépségverseny, amelyet orvosilag módosított külsejű hölgyek számára rendeztek meg. A nyertes Urbán Réka és az ő szilikonmellei. Elsőre sokan ügyes átverésnek tartották,…..
Az ötvenes évei elején járó Annának nagy segítséget jelentettek a mellbetétek, mikor négy éve leműtötték a bal mellét. Sok idő után úgy-ahogy elhitte, hogy az utcán szembejövők semmit nem észlelnek abból, hogy a két domborulatból csak az egyik igazi, a legrosszabbak mégis…..
 Nem lesznek olcsók, de az orvosok és a tesztelt nők kizárólag jó eredményekről számolnak be az új technológiát alkalmazó mellnagyobbító műtétekkel kapcsolatban. A páciensek a beavatkozás után saját, nemkívánatos zsírpárnáikat láthatják viszont melltájékon. Az…..
 A mellek nem csak öröklött tulajdonságok miatt lehetnek kisebbek. Többszöri szoptatás után gyakori, hogy a mellmirigy állománya elsorvad, a mell lóg és petyhüdté válik és a mirigy térfogata nem elégséges egy szép forma kialakításához. Ilyenkor is segítség lehet…..
Az emlők méretének jelentős növelése mellimplantatumok beültetésével lehetséges. Hazánkban is egyre gyakrabban kerül sor erre a műtétre, becslések szerint 4-5000 mellnagyobbítás történik évente.. Ma a legjobb minőségnek a "koheziv géllel" töltött protézisek…..
A művészek a női test ábrázolásakor kiemelkedő jelentőséget tulajdonítanak a szép melleknek, s ez nem véletlen. A formás kebleknek kétségtelenül fontos szerepe van a nemi vonzás felkeltésében és a nemi öntudat fenntartásában egyaránt. Sok nőnek okoz problémát, hogy…..