Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blind

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
blind 2008.08.27 11:40:25
Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket. Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább…..
A Homár csak kacag azokon, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy az új IKEA-katalógusból kinézett új termékeit elvitte a KERMI bevizsgálásra. László például majdnem 5 hónapig küzdött bútoraiért az ASKO-val, úgyhogy ő személy szerint nem ajánlja a céget: Tavasszal…..
Mindig is sejtettük, hogy valami sötét titok lappang a politikusainkkal olyan csúnyán, sőt mondjuk ki: tiszteletlenül bánó Pufajkás Turul körül. Csak azt nem tudtuk, mi lehet az: Szekeres "Napóleon" Imre törvénytelen gyereke lenne a kis balnemzeti ragadozó? Együtt…..
Miklós kitartóan ragaszkodik papíralapú tévéújságjához, pedig a Medialog hetek óta nem szállítja az előfizetett újságot, viszont bármikor kiszámlázza duplán-triplán-akárhányszor: Na nem minthogyha bármi változott volna a Medialog Fiege Zártkörű Részvénytársaság háza…..
Pont egy hónapja hoztuk le monique levelét, akit egy egész vonat közönségével együtt egy darab pótlóbuszra préselt fel a MÁV, most pedig elnézést kért tőle és még 500 forintos utazási utalványt is kapott, csuhéj. Amúgy pedig csekkolják a vertikális MÁV-blogunk letisztult…..
Andrást önjelölt vállalkozásfeljesztők zaklatják lassan fél éve, úgyhogy most Önök szavazhatják meg bekiabálással, hogy mit csináljon velük: Az alábbi helyzetre keresnék jó megoldási javaslatot. Egy kisvállalkozás nevében írok. Lassan fél éve, hogy heti rendszerességgel…..
Kriszta is meglepődött, amikor a Barát-taxi diszpécsere a két héttel előre rendelt reptéri transzferre egy sor odavissza smsezés után azt bírta mondani, hogy menjen inkább Zónával. A Homár mondjuk nem egészen érti, mire ekkora rákészülés, de a levél tényleg vicces: Két…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
A hét kérdése: vajon mi a küldetése az iWiW Live helyszínnek a Szigeten?Egy biztos pont a Sziget forgatagában, ahol ismerőseiddel bármikor összefuthatsz. Éjjel-nappal különleges hűtött italokkal, látványos show műsorral várunk, és ne lepődj meg, ha mixereink a koktélokkal…..
A Homár hétvégén egy CBA-ban méregette a műanyagzacskókat, mennyit tesznek hozzá a gyümölcsökhöz (semennyit), de Asenki szerint az Auchanban kellett volna keresgélni: Pénteken délután jártunk családommal az Auchan Tópart (Dunakeszi) bevásárlóközpontban. Ott lőttem ezt a két…..
Az egyklikkes játékoknak mindig nagy sikerük van a blogban, a StarShine viszont az eddigi legjobb a műfajban, mert ebben nem kell autistának lenni ahhoz, hogy kilogikázzuk, pontosan hol is kell végrehajtani azt a bizonyos egy klikket. Egy körívről kell elindítanunk egy üstököst a…..
Újonnan regisztrált tag vagyok, de máris egy számomra bosszantó problémát szeretnék megosztani veletek! Magyarország az alkalmatlan csomagolóanyagok mennyországa! Ha versenyt kellene hirdetni, biztos vagyok, hogy a gusztustalan zacskós tej vinné a pálmát, de számomra sokkal…..
Korrektorblog Ami, amely 2007.08.01 07:53:37
Benoe 2007.07.26. 11:11:58(pl. az eredeti postban: „olyan grammatikai ismeretek kellenek, amiket...” mert „amelyeket” kellene, ha én lennék a korrektor.)Na, drága véreim, akkor most menjünk le ókonzervbe, és vegyük elő szépen húszkilós nyelvoltalmi pörölyünket,…..
A Homár különösen kedveli az olyan anakronisztikus kifejezéseket, mint az Aranypart (azok a buja panelhotelek, mmm...), így aztán misztikusan működő szűrőjén is átcsusszant Éva levele a fizetős strand áldatlan állapotáról: Felháborodottan tértünk vissza vasárnapi balatoni…..
[TKO] Mit keres a magyar? 2007.07.25 04:17:00
Pár unatkozó szociológust ráküldenék a hasonló listák elemzésése, bár gondolom nem nagyon különbözik ez a lista a többi országétól... A lista az utolsó 7 napban legtöbbet keresett 100 kulcsszót tartalmazza. A lista a magyar webes (szöveges) keresőkön indított keresésekből…..
A Forrester friss felmérését boncolgatja az RWW, s eszerint az instant üzenetküldésben látják az IT-szektorban dolgozó döntéshozók a legnagyobb értéket. Mármint ezt az eszközt érdemes leginkább implementálni a vállalati környezetben. A második helyezett az RSS (pontosabban ugye…..
Nem szoktunk sajtóközleményeket egy-az-egyben lehozni, de miként a rabszolgaként dolgoztatott afrikai kisgyerekek sem tudják visszadobni a folyómederbe a csiszolatlan gyémántdarabokat, úgy mi is behódolunk végzetünk előtt, engedünk a csalfa élvezetnek, és teljes szélességben,…..
Eldőlt, hogy Szulák Andrea helyett szeptembertől Csiszár Jenő vezeti majd az Activity című vetélkedőt a Tv2-n. A műsor a Blikk információi szerint egyébként is megújul, megváltozik a szabályrendszer, megújul a díszlet és a nyeremény is tízmillió forintra nő. Részlete…..
Nem ámítás, nem csalás. Ez egy lebegő polc.Úgy tűnhet mintha a könyvek lebegnének a falon. Nem földöntúli megoldásról van szó, csupán csak egy trükkös könyvespolc az oka."Jó ötlet, remek megvalósítással. Azonban kb . csak 10 könyvet bír el, így vagy többet kell…..
blind 2007.07.30 17:42:57
Megkergült a luxusgyártó, és a vén kommunista haknikirályt tette meg a cég egyik új arcának. Mihailt annyira lenyomasztotta, hogy öregasszonytáskával kell utaznia, hogy mindjárt kiveti magát a luxusjárműből a berlini fal mellett. De ennél is bénább a Pizza Hut korábbi…..
Menő álrokkantak sorozatunk páneurópai darabja következik: A mellékelt képeket a hetedik kerületi Dohány utcában lõttem a mai délután során: egy olasz rendszámú VW Touareg, a biztonság kedvéért magyar rokkantigazolvánnyal felszerelve. Hozzáfûzni én se sokat tudok.…..
Zsolt most megtanulta, hogyan bünteti a T-Com azt, aki még Rohanó Világunkban is esztelenül ragaszkodik a vonalas telefonhoz. Úgy, hogy ha az ügyfél tényleg akarja, akkor többszázezer forintért áshat maga árkot + nem változtathatja meg drága díjcsomagját + úgy kell fizetnie az…..