Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi a ló

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huhúú, megint csak a fogadkozásig jutottam el.De most itt van egy igazi szóf*só (xopouuo) poszt a kiköltözésünk évfordulója alkalmából.Eddig ezt valahogy nem tartottam számon, bár időről-időre eszembe jutott, hogy kéne írni róla. Nagyjából pont most a napokban volt 4 éve,…..
Sanyi a ló 2012.06.20 13:20:17
@Bartush:
Azért mert nem ismered őt!
Egy jó magasra nőtt kamaszgyerek ő.

aki tudja értelmezni azt hogy böte, az tudja miről beszélek

:)
Sanyi a ló 2012.06.22 12:32:11
@geegee: bizony ismerjük egymást. egy kis segítség:
1988-92, csutcsut, csöppnyi
A névsorban utánam jöttél....

Látom messzire fújt téged a szél
Sanyi a ló 2012.06.25 16:41:46
@geegee: ivivről megírom
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Sanyi a ló 2010.03.03 12:48:46
A Homár nem érti, miért akarhat valaki házasodni, amikor csak a baj van vele. András például már megtanulta, hogy rögtön az elején, neje névváltoztatásánál adódhatnak problémák, mert sem az önkormányzat, sem az OTP nem asszisztál túl lelkesen egy ilyen művelethez: A magyar…..
Sanyi a ló 2007.07.03 16:32:16
Kedves Hozzászólók!

Már most előrebocsátom, nem erősségem a helyesírás… így várom t. commentelők kijavításait. Bár nem vagyok nagyon öreg, én még azt tanultam, hogy a tanu, kapu, satu rövid ú :)

Én lennék András felesége, aki egy kicsit értetlenül áll a commentek egy része előtt.

A Történet – nagy t-vel, mivel velem/velünk esett meg, számunkra fontos, így nyomatékosítom- szempontjából nem mindegy, hogy milyen a férjem helyesírási képessége?

Másrészt, ha már átmehetünk egy parányit kekeckedőbe – az olvasásórákon nem volt gond senkinek a szövegértésnél? Állította valaki is azt, hogy azt kértük volna, hogy itt az én két szép kék szemem, ezért a számla tulajdonos nevét Gipsz Ügyfélkéről Beton Ügyfélkére legyen kedves átírni?

Had idézzem Kedves Férjemet:
Ekkorra már új névre kiállított személyivel, lakcímkártyával fel voltunk szerelkezve… Ja bocs, igazatok van, a pontos megfogalmazás így szólna: kezemben az új személyigazolvánnyal, odaléptünk az OTP Bank Nyrt. Ügyintézőjéhez …

Vajon mit is bizonyít az új személyi kedves TH? S egyáltalán, mi az a személyi? Ld. 1992. évi LXVI. törvény 5 § (9) bek.
„ A személyazonosító igazolvány: olyan hatósági igazolvány, amely a polgár személyazonosságát és az e törvényben meghatározott adatait közhitelűen igazolja…”
Vajon miért kellene bemutatnom úgy a Házassági Anyakönyvi Kivonatot, hogy azon a kedves férjem minden adata rajta szerepel? Esetleg ne nyilatkozzam arról, hogy a férjem melyik banknál vezet számlát?
De mivel olyan idézgetős kedvemben vagyok, íme egy levél az OTP ügyfélszolgálattól, melyet nemrég kaptam:
Tisztelt xxxx!
Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét, amelyben a nevének módosításával kapcsolatban kért információt.
A nevének változását az okmányaiban történt átvezetés után kizárólag személyesen és csak a számlavezető bankfiókban tudja bejelenteni.
Honlapunkon (
www.otpbank.hu/otpportal2000/fioker/index.html) egy ATM és bankfiók kereső funkció is található. A funkció segítségével nemcsak a bankjegykiadó automatáinkat, hanem a bankfiókjaink elérhetőségét és fontosabb adatit is megtalálhatja, illetve különféle, az Ön által megadott szempontok alapján tud keresést indítani.
Az OTP Bank NyRt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.
Tisztelettel:
zt


S csak hogy megnyugtassuk a kedélyeket, nem érezzük gáznak, hogy felvettem a férjem nevét, hisz büszke vagyok rá, és arra, hogy a felesége vagyok…és nevezzetek minket bátran naívnak, de mikor azon a májusi napon házasságot kötöttünk- egymással-nem az pörgött az agyunkba, hogy minden x-ik házasság válással végződik…