Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becherovka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..
Nem akarjuk testvérünk, a Homár kenyerét elvenni, de most, hogy kijött a legújabb ötpengés borotva, mégis lenne egy kérdésünk. Hol lesz ennek vége??? Mi már a hármasnál azt hittük, hogy nincs tovább, és erre tessék. Ja, van egy másik is. Tegyük fel, hogy egy adott méretű…..
Subba Egy nap a magyar popzenében 2007.04.12 15:49:00
Milyen beteg elmében merül fel az, hogy hazájának szüksége van még egy Noxra? Ki az az aljas gonosztevő, az az elvetemült bűnöző, aki ezzel gázol bele honfitársai ízlésébe és jóérzésébe? Kik a felelősek ezért az Ezüst-Patak nevű istencsapásáért? Hogy lehetnek…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Becherovka 2007.02.01 17:10:06
Becherovka 2007.02.01 17:07:56
www.zajlik.hu/main/keres.php?band=No%2C+Thanx

Ez kis drágaságaink bemutatkozó anyaga!

Alapítás éve: 2006 (waze')
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Becherovka 2007.01.30 10:49:06
"A német Tokio Hotelre hajazó banda hamarosan kiadja első kislemezét, és debütálásukat nagy kampány kíséri. A 14-18 év közötti tagokat elnézve az is borítékolható, hogy a lányok rá fognak izgulni a No, Thanx együttesre. Jegyezzük meg ezt a nevet!..."

Cikk:
www.blikk.hu/cikk.php?cikk=51480

Annyira izgúlnak, majd a lányok, hogy az első koncerteken nem is lehet majd velük bírni. Csak tudnám, hogy melyik kiadónak, producernek, managernek volt olyan fázis késése, hogy ismét (mint sok sok évenkeresztül folyamatosan) valami Német sz@rt adaptáljon!

Vegye már észre a magyar "zenei ipar", hogy nem ilyen kis kocsogokra lenne szüksége a magyar fiataloknak - ja, de a pénz beszél, mi meg ugatunk!

De van nekünk színvonalas - Pákónk, Kiszel T. , Annetkánk, Trombitás, Bunyós, Harmónikás, Hegedüs és még ki a franc tudja milyen zenei tehetségünk!

Talán megélem valamikor, hogy nem iylen vúrzsli huszárokra költi a pénzt a "szakma" és egyszer NEMZETKÖZI sikereket elérő zenekarokat tálal a Híres popszakma!

Becherovka 2007.01.30 10:56:17
OK!