Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilike_kivancsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oklahoma City Thunder az idei NBA-idény egyik meglepetéscsapata. A sok fiatal, atletikus játékossal felálló alakulat a nyugati konferencia nyolcadik helyén (utolsó rájátszáshely) került be, így a címvédő, nagy múltú Los Angeles Lakers ellen játszik az első körben. Jelenleg…..
Lilike_kivancsi 2010.04.27 14:24:26
@Don Fender: Jó a cím :) Számcím, igaz?
Lilike_kivancsi 2010.04.27 22:01:04
@Don Fender: AC/DC? Nagyon tetszik, beírtam youtube-ba, és ez egy jó szám!
Az NBA-ben minden szezon után a liga a legjobb játékosokat honorálja valamilyen díjjal. Ezeket általában a playoff közben szokták a nyilvánosságra hozni. A legfőbb elismerések közé tartozik az MVP díj (Most Valuable Player – legértékesebb játékos), a Most Defensive Player…..
Az NBA-ben minden évben április közepén elkezdődik a Playoff, vagyis a Nyugati és a Keleti konferenciából is a nyolc legjobb csapat megküzd egy knock-out (kiesős) rendszerben a bajnoki címért. Április első két hetében néhány csapat a bekerülésért, néhány csapat pedig a lehető…..
Lilike_kivancsi 2010.04.14 14:20:14
:)
Kobe Bryant idén februárban 5 mérkőzés erejéig sérültlistára került, így nem segíthette csapatát. Az érdekes az egészben az, hogy a Los Angeles Lakers nagyon jól szerepelt vezére nélkül, sőt… talán még jobban is, mint Bryanttel a visszatérése óta.Abból az 5…..