Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gianone

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar futballrajongók is lelkesedtek tegnap este, miközben a Barca análisan inzultálta a Real Madridot Ronaldóstúl, Mourinhóstúl, ráadásul a sport1 még 3D-ben is nyomta a meccset, amiről majd külön is beszámolunk. Addig is itt a nézettségről szóló lelkes sajtóhír:Több mint…..
gianone 2010.11.30 13:57:32
@sixx: Azért ne vezényelj, mit csináljak! :) Akkor jól tippeltem, bugris. A kisbetű azért még mindig áll, szép napot! ;)
gianone 2010.11.30 14:16:45
@reccs: Jesszus, tényleg ez nem ér ennyit, de tulajdonnévből képzett melléknév, és kap egy egyszerű -tól (itt -túl)ragot.

164. Az -i és az -s melléknévképzővel, az -ista és az -izmus főnévképzővel ellátott egyelemű és összetett (egybeírt), illetőleg kettős (kötőjellel összekapcsolt) személyneveket kisbetűvel kezdjük, és a képzőket közvetlenül kapcsoljuk hozzájuk: móriczi, mikszáthos, stb. Én inkább hallgattam volna.
gianone 2010.11.30 14:19:12
@sixx: Ha blogolsz, tanulj meg írni! Normális hangnemben írtam, Te meg rögtön ugattál. Grat!
 Ezt egy veszett hosszú blogposztnak szánom, amit majd a kommentekből is frissítenék. Arra szánom, hogy legyen egy több ember által szerkesztett és véleményezett írás arról, hogyan is kellene ezt a fordítás dolgot csinálni. Az ötletet az adta, hogy úgy éreztem, túl…..
A Spartacus főszereplője hálistennek tökéletesen felépült non-Hodgkin limfómájából, és a kezelés után sikerült ismét formába lendülnie, legalábbis erről tanúskodik az alábbi vicces videó, amit pár kölyökkel készített, és a Time Crisis című videójáték nyomén…..
gianone 2010.09.18 10:41:23