Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mike100

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
mike100 2014.09.06 08:12:52
@Könnyen elkaptuk, uram!:
komolyan elkaptad a lényeget Te is, az jól láccik. a nagybetűt azt tudod hiányolni, de két értelmes gondolatot nem tucc leírni.
pont ezért kommenteltem, hogy ha magára ennyire igényes tud lenni a szerző, és ilyenek megjelenthetnek mindenféle kritika nélkül, akkor legalább hozzászólok végre. de szakmailag amúgy is nulla volt a cikk, a Te kommentedtől meg dupla nulla lett, nemtom, hogy az változtat-e a végeredményen.
szánalmasak vagytok, hogy kizárólag fikázni tudtok, de még azt sem tudjátok legalább minimálisan alátámasztani. a cikk írója szart csinált, Te meg hozzátetted a kakát. hát ja, ez nem szar, ez kaka. mekkora különbség.
és attól mert szakmailag is, meg magánemberileg is tudatlan vagy, az még nem jelenti azt, hogy jót írsz. Agassit fikázta a farok, ahogy szted is lecsengett név, mert ennyire nem értetek hozzá, plusz zsírosra fogja magát keresni, és igen, minden tőzsdei kibocsátás a jövőbeli ígéretekről szól!!! a teaser anyagok zöme minimum félig kamu, de inkább ordas nagy hazugság, nem egyszerű kozmetika. ezt nem a tőzsdére lépő cég tudja csak persze, de a kibocsátásban résztvevő szakértők is, a felügyelet emberei is, és sokszor a vevők is. az intézményi tutira, hiszen úgysem a saját pénzével jáccik. mert ezek ott a nagy tőzsdén ezt játéknak veszik, azért tart itt a mutatvány. és ebben nyugaton járnak az élen, ne hidd, hogy a Norbi Update lesz a legnagyobb átverés a világon!! még kisebb átverés lesz, mint a szokásos átlag.
kár, hogy itt tartasz Te is, meg a cikkíró is. pitiáner seggek vagytok, akik mindenféle alátámasztás nélkül gyalázkodtok. ja, trollkodáshoz nem kell sok ész, na annyi pont szorult Belétek. :)))
mike100 2014.09.06 08:18:36
@Tell Vilmos:

pont akkor írtam választ, amikor Te kommenteztél!!
úgy igaz minden szavad, ahogy írod.
erről van itt nagyb@szó!!! nemhogy bukta nem lesz, akkora hype alakul a kibocsátásig, hogy vinni fogják, mint az update cukrot.
ettől még a cikk írónak és társainak, ahogy nekem sem kell vennem a részvényt és kívánhatja a bukását, csak ész nélkül fikázódni a gáz.
megnézzük a szerző agyonshortolását!
na Müszi! :DD
mike100 2014.09.23 19:41:44
@berger90:
nincs igazad teljes mértékben, méghozzá azért, mert a cikk valójában minden objektív tényezőt nélkülöző fröcsögés volt egy tornából felmentett nihilista kis pöcstől.
és csak ennyi!
tehát konkrétan csak fikázni akart, neki az mindegy volt, hogy Agassi vagy nem Agassi.
ráadásul nekem nem Agassi volt a kedvencem, de ezt is elmondtam.
viszont ha a cikkíró nem csak mocskot akart volna összehordani, hanem legalább félig megvédeni az igazát, akkor ő pl miért nem írta meg ugyanazt, amit Te? neki nincs guglija??
ja, hát persze. nem is érdekelte Agassi, ő ugyanezt a jelzőt elsütötte volna Samprasra és Federerre is!
amúgy sok igazságod vagyon!!
Vannak tények, amit mindenki tud Steven Seagalról, pl. hogy minimális összegeket költ a mimikai ráncok elleni küzdelemre. Aztán, hogy a színjátszás művészetét vélhetően egy bádog csatornafedőtől sajátította el. Végezetül pedig, hogy életművének DVD-kiadásai felett az…..
 2013-tól már hazánkban is tilos lesz a tojótyúkokat a jelenlegi ketreces tartásmódban termeltetni. A határidőig hátralevő időszakban minden gazda igyekszik összeszedni a ketrecek leváltásához vagy átalakításához szükséges pénzt és ilyenkor bizony felmerülhet a jogos…..