Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dency

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Azt már talán sokan látták, hogy újságosoknál már pc-s játékokat is kapni. Ezek többnyire ilyen totál no-name gyermekszoftverek, vagy ilyen demós borzalmak. De hogy már a "City Interactive" termékek is beszálltak a bódés-bizniszbe...! Nem semmi. Mindenesetre azt…..
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Dency 2007.09.19 19:51:52
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..