Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ellenponty

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irigylem azokat, akik tudják, hogy vasárnap kire akarnak szavazni. Haragszom azokra, akik azt gondolják, mindenki más hülye. És nem hiszem el, hogy ha két erő alakul csak ki a politikában, akkor "A" majd tényleg engem képvisel, "B" meg egyáltalán nem. Mindig…..
ellenponty 2010.04.09 12:36:07
@spamdog: Vagy az oroszoknál...egyébként a "valódi/látszat" választék az ilyen apróbb oldalakon, mint a valasztasom.hu oldalon is kiderül...kitöltöttem és a preferenciáim szerint mindegy lenne, hogy mszp, mdf vagy lmp :) lehet, hogy tényleg szimpi arc / nem szimpi arc alapon kell választani :P
Titkos szavazás? Csak itthon! (Bár az adatbázisépítő csapatok élénken figyelnek.) A külképviseleti szavazók megszívták adatkezelési szempontból. A 6851 fő nagyvilágban szavazó magyar tulajdonképpen az ujjlenyomatát küldte haza az OVB-nek. Meg kell mondjam, bátrak! (Bár azzal…..
  Nem értem, hogy a Fidesz választási sikere és egy csúnya párt lejáratásának vágya miként lehetett elegendő motiváció arra, hogy egy nagyon rendes és becsületes pap kijelentse: Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra. Tudom, tudom, hogy a Jobbik -…..
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..
ellenponty 2010.04.07 11:11:09
@Idet: Sziasztok! Tudom, hogy tökre offtopic, csak nem tudom, hova írjak...mindenesetre vannak ezek a pártpreferenciát mutogató oldalak, mint a valamilyen szonda vagy a valasztasom.hu . Ezek szerintetek mennyire megbízhatók? Elég eklektikus eredményeket szoktam kapni és nem tudom, ez miért lehet.
Köszi és még egyszer bocs.
ellenponty 2010.04.07 12:18:25
@Ordnassac: Köszi! Alszom rá azért egyet :)
ellenponty 2010.04.07 12:19:19
@Idet: Lehet, hogy én nem értem a célzást, de merre van az offtopicolók társasága?