Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petite_caterine

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Az előzetes IMF-lista 2012.01.06 16:50:00
A Figyelő birtokába került az IMF-jelentése, ami az IMF január 18-i igazgatósági ülésére készült, és tartalmazza, hogy miket kér az IMF Magyarországtól. Előzetesen, ez még változhat, persze. A jelentést a napokban juttatták el a kormányhoz, a magyar fél még…..
petite_caterine 2012.01.06 18:48:19
@Jani haverja:

én febr. 1-én hagyom el az országot, de frankón izgulok hogy vajon nem lesz-e még az is késő..:-D bármit összehozhatnak még a fiúk bő három hét alatt...
Tessék, ilyen egy igazi "coming out" ... Vajon hogy csinálja? Mit csinál egész nap? Stresszes? Küszködik? Kiabál? Sok a meló? Ugráltatja az embereket? Jó kolléga? Dicsér, mielőtt bírál? Vastag az arcbőre? Megtud nyitni egy excelt? Megünnepli a sikereket? Vannak…..
petite_caterine 2012.01.06 17:26:22
@Viktus:

ajjajj, sanyi bácsit sem irigylem...ennyi pénzért olyan mélyen be kell majd nyalnia viktornak, hogy ki sem fog látszani az alfeléből.:-D eddig legalább néha kidugta a fejét belőle...
petite_caterine 2012.01.06 17:27:52
@Rufus78:

+1, de ettől még feri minimum fura fiú maradt a szememben..:-/
Ma este az Opera környékére fújja össze az ország szemetét a szél: 1. Az Operában a Fidesz és a KDNP ünnepli az új alkotmányt. 2. Odakint a demokraták tiltakoznak, a demokrácia védelmében: Magyar Szolidaritás Mozgalom gepnarancs.hu Civil Kontroll - EMD Kék Szalaggal a…..
petite_caterine 2012.01.03 16:05:21
@.Pierre Bezuhov.:

sajnos a forrást nem adhatom ki, nem szeretném hogy emiatt elveszítse a munkáját vagy bármi, ezt remélem megértitek.:-) nem fogtok róla hírt találni sehol, esetleg gyurink fia háza táján ha valaki kutakodik itt-ott... nem tudom, ha volt annyira hülye hogy elpofázta, talán annyira is volt együgyű, hogy valahol kiposztolta vagy ilyesmi.
petite_caterine 2012.01.03 19:55:22
@Dr.Zomboss:

hát gyuriról nem nehéz pl megállapítani h nem egy matekzseni..,-)
petite_caterine 2012.01.03 19:56:59
@Viktus:

kénytelen vagyok lájkolni.

remélem nem jön el az az idő, hogy mátyás királyt siratjuk vissza..:-DD
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
petite_caterine 2011.01.19 13:25:20
@الله أكبر:

Már-már nyálasan hangzik, de tényleg így van... Egyik este három holland srác kért az ásványvizemből, de mivel már csak félig volt az üveg, nekik adtam az egészet. Úgy hálálkodtak, mintha kígyómarás elleni szérumot osztottam volna szét nekik a dzsungelben. :-D
Aztán egész este hordták nekem a vizet vagy a sört, kérdezés nélkül, amikor valaki közülük ment hogy hozzon innivalót, hozott nekem is. Mondtam, hogy erre semmi szükség, de mondták, hogy fogadjam el tőlük. És persze szó sem lehetett róla, hogy meghívjam őket. Másnap megint találkoztunk, olyan örömmel üdvözöltek, mintha mindig is közéjük tartoztam volna.:-) Azt hiszem 3 napot lógtunk így együtt, megbeszéltük, hogy jövőre is jönnek, és nekem is ki kell látogatnom hozzájuk.
petite_caterine 2011.01.18 20:41:56
@Shinjuku:

Sokáig elvoltam nélkülük én is, aztán valamiért egyszer csak elkezdett érdekelni. Nem voltam szívbajos, kipróbáltam ezt-azt. Nem tizenévesen, teszem hozzá, már elmúltam akkor 20. Tőlem idősebbekkel nyomtam mindig, akiknek volt már benne tapasztalatuk, és "ügyeltek" rám. Így aztán amikor egyedül ment a dolog, nem volt bennem félsz, hogy túladagolom, rosszul leszek, vagy ne adj' isten belehalok. Viszont keményebb szerekhez (heroin pl.) soha nem nyúlnék, és a vénámba sem lőnék semmit, abban biztos vagyok, mert már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy megszúrjam magam.
Egy másfajta élmény, egyáltalán nem olyan, mintha berúgnék, ami ugye tompít. Ha nem szívod szét magad egy héten kétszer, hanem egy évben 8-10 ilyet bevállalsz, szerintem nem lesz bajod. Inkább "választom" ezt, mint a hullarészegséget, a filmszakadással meg az összes többi járulékos hülyeséggel.
És hozzátenném: nem remegek, sóvárgok a szürke hétköznapokon ezek után a szerek után, ugyanis egy sima romkocsmai estét - szerintem - a világon semmi értelme ilyesmivel "feldobni".
A gondjaid valóban nem múlnak el tőle, viszont 10-12 órára kapsz egy másfajta élményt. Nem kötelező ez sem, de minden érmének két oldala van, ennek is. A másikat már annyiszor szajkózták, hogy úgy éreztem, ezt az oldalt is láttatni kell.
petite_caterine 2011.01.19 10:12:49
@jános515:

Nem minden drogot kell egy kalap alá venni. A gyógyszerek is tartalmazhatnak szteroidokat, vagy anfetamint. Akkor azokat is tiltsuk be?
Semmi sem fekete vagy fehér.
Azt, hogy mi a többség, ne akard meghatározni. Mert esetleg érhetnek meglepetések...Nne pusztán Magyarországban gondolkodj, és akkor rádöbbensz, hogy az, amit te többségnek vélsz, valójában csak egy kisebbség.
Egyébként hány olyan esetről hallottál, amikor alkalmanként füvező apuka hazament és szétverte otthon a családot, a gyerekét megerőszakolta, vagy éheztette, mert a csp-t egy az egyben másra költötte? Mert én rengeteg ilyen sztorit olvastam/tudok, alkohollal, nyerőgéppel. Azokat miért nem tiltjuk be? Amiatt miért nem kardoskodsz így? Van róla fogalmad, hány gyerek él ebben az országban borzasztó körülmények között? Mennyi éhezik? Szerintem ez fajsúlyosabb probléma kicsit, mint kereszteshadjáratot hirdetni a könnyűdrogok ellen...