Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofciii

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napjaim...életem... október 2. 2010.10.02 16:56:00
Szép jó napot!Sajnálom hogy hanyagoltam a blogot, nem akaródzott jönni az ihlet. Most megjött.Hol is kezdjem? Röviden: leérettségiztem, pörgősen sok programmal, bulival, pihenéssel telt a nyár, majd a nyár legvégén beköltöztem új lakóhelyemre, egy soproni kollégiumba. A BPK-ra…..
Nathanp-nek elgurult, azt durván beveszélyeztet mindenkit egy anánasszal. Ezt a sokkot próbálja egy hondurasi táncospicsa enyhíteni. Holnapig van ideje mindenkinek megnézni, utána kezdődik az igazi elszámoltatás, de nem ilyen belengetősen, meg retek módra, hanem azzal a…..
A catrachók nem kimondottan lágy vonású, érzéki pasik. Kemény, temperamentumos fickók. Futballsztárjaik közül Carlo Costly a csajok kedvence, aki simán megállná a helyét egy Iñárritu-moziban.   A közép-amerikai nagyvárosban játszódó film szólhatna egy erőszakos…..
zsofciii 2010.06.11 21:48:44
@korlat: jól elolvasod :D én azért tudom mert a madarak csiripelték hogy te a dánoknak fogsz szurkolni hogy ha valamilyen atomcsapás révén HONDURAS kiesik...ami persze nem fog megtörténni :P
napjaim...életem... május 10. 2010.05.10 17:01:00
Sziasztok!Régen írtam. Ballagásom előtti napon. Már több mint egy hete. Van mit mesélni. :)A ballagás szép volt, sok virággal, okossággal és fényképezéssel. Az utóbbit nem szeretem nagyon. :( Másnap úgy keltem fel, hogy utolsó lehetősélgem van valamit készülni még az…..
napjaim...életem... április 29. 2010.04.29 18:24:00
Sziasztok!Hát most éppen lazulok egy picit a nagy hajtásban, mert holnap ballagás. Várom-e? Kicsit. Várom, mert végre vége a sulinak. De nem várom, mert ez azt jelenti, hogy jön az érettségi. Kicsit azért félek. Nem erősségem a magyar, de a többiek azt mondták, hogy egyik…..
napjaim...életem... április 24. 2010.04.24 20:18:00
Sziasztok!Pénteken voltam alkalmassági vizsgán, és sikerült, szóval a 'B' terv még nem bukott meg. Egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik rajtam a 'B' terv iránt ami engem meglep ha másokat nem is. A tanulással szörnyen állok, de még szerencsére van egy hetem. Jut is eszembe, hétfőn…..
napjaim...életem... április 18. 2010.04.18 15:32:00
Sziasztok!Először is bocsi hogy félbe maradt előző bejegyzésem, de félbeszakítottak és nem tudtam befejezni. Ennek részletesebb okát majd később elmondom, most a szó a mai és az elmúlt néhány nap eseményeié.Első sorban-csak hogy tisztában legyetek a körülményekkel-én egy 18…..
Mindenek előtt csókoltatok mindenkit első posztom alkalmából.Ha már így alakult, hát hevert a postaládában egy novemberi beküldés régi motorsunktól, bizonyos pocaktól, méghozzá egyik kifogyhatatlan örömforrásunk, a Top Gear háza tájáról.Szia,az elmúlt két percet csendes…..
zsofciii 2010.04.07 09:38:07
@thit jensen: szöveg van mindegyikhez. google talál. az afrikáshoz is úgy csináltam magyar feliratot, nem hang alapján.
P. ismét:Újra arra vetemedtem, hogy TopGear Hungarian Edition-t nézzek. Hát, nem élveztem...Lényeg: be akarják bizonyítani, hogy az angolok gyártottak jó kocsikat is.Hammond: "Bekapcsolom a teljesen funkcionális túlkormányzásom." És semmi sem történik (hiszen egy angol…..
zsofciii 2010.04.07 09:35:22
@Donjuan: aha. torsion bazz:D torsen amúgy: TORque SENsitive-ből jött, ha esetleg valakit érdekel:)
(totalcar 4 prezident:)
Nem lehet egy cikket annál kisebb közhellyel nyitni, minthogy Terry Gilliam a világ jelenlegi legszárnyalóbb vizuális fantáziával megáldott filmese, Tim Burtont is beleértve a vert mezőnybe. Mit tegyünk azonban, ha egyszer így van. Ebbe a hosszú című új filmjébe bele is pakolt…..
zsofciii 2010.04.07 08:50:39
@somewhat damaged: egyetértek, tipikus többszörnézős film, nekem is nagyon tetszett. 8/10
Nem értem, miért tartott ennyi ideig, de eljött a pillanat, mikor is megalakult az anti-Palik Facebook-csoport. Egyik kedves olvasóm hívta fel rá a figyelmem, s bár szerintem semmit nem fognak elérni vele (Orbán sem tette meg azt a bizonyos almát miniszterelnök-jelöltnek és szerintem…..