Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eheehe

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
A hazai rejtvényújságokban grafilogika néven ismert nonogramokról volt már szó a blogban, de a Plastikon most olyan linket találtam, ami értelmetlenné tesz minden további postot a témában. A Griddlers.neten ugyanis több ezer feladvány található, fekete-fehérek, színesek,…..
Lassan az ebook-olvasók elérik azt a szintet (és formát), hogy kedvem támad egyre. A Sony átalakított PRS-505-öse már nagyon közelít ahhoz, amit kényelmesnek tartok: vagyis belefér a táskámba, nem nehéz és könnyen olvasható. Még a színekben is újítanak, az eddigi fekete…..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Hát hogy őszinte legyek nem is vártam mást tőle, aki karácsonykor öngyilkosságról mesél, attól senki ne várja, hogy megérti, mi a buli, és mi nem. na mindegy. Innen. A levél teljes verziója ITT olvasható.Mi folyik Keszthelyen, úristen?..
közröhej EMO 2007.09.10 11:30:00
Mi is az az EMO? Sok-sok hülyén kinéző, magát vagdosó, sírós-pityogós gyerek, akik művészetnek érzik azt, ami amúgy közröhej tárgya. De valami lehet abban, hogy ez művészet, és nem is csak mai divat, ami hipp-hopp eltűnik. Tényleg művészet. Szentimentalizmus.…..
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..
Subba Lick and Kiss and Suck 2007.07.09 20:18:36
Múlt héten még azt hittük, hogy a vicces szexuális felvilágosítsás a brazil televíziózás sajátja, viszont közben kiderült, hogy megy ez Amerikában. Ott még viccesebb az egész! Kedves, nyugdíjas nénivel magyaráztatni el az orális szex szakmai trükkjeit olyan evidens…..
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
Subba A híd alatt 2007.07.05 13:27:00
Fogadjunk, hogy megtaláltuk a legfényesebb csillagot a pornó égboltján! Hajléktalanszex. Amikor hajléktalan mellett sétál az ember valahogy mindig a legótvarabb dolgok jutnak az eszébe, többnyire azért mert ótvarságokat beszélnek, és ótvarul is néznek ki. Na de szegényekből így…..
Nagy Attila kapta le a szomszéd hamburgeresnél, a Go-Go haminál...
Jó látni, hogy az eurobürokraták nem kizárólag pénzkötegek eltulajdonításával és értelmetlen, szőrözős szabályok megalkotásával foglalkoznak, hanem indokolt esetben pinázásra-popózásra is hajlandók, természetesen piacvédelmi célzattal. Az EU egyik igazán ellenszenves…..
Subba 14000 bepelenkázott 2007.07.02 16:34:00
Az ilyen teljesen zavarbaejtő hirdetéseknél nem is az a gondunk, hogy akkor ez így hogy, hanem hogy vajon ha megvennénk, át lennénk-e verve. 1800 forint sok egy ilyen dvd-ért???..