Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karim25

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bármi félreértés lenne, a poszt címét (és így a főnök titulust) én adtam, tehát szó sincs arról, hogy a szerző, Alex nagyzási hóbortban szenvedne. (Ezt gondoltam, jó tisztázni.) Annál is inkább, mert aki követte sorsának eddigi alakulását (itt és itt lehet felvenni…..
Karim25 2017.01.17 20:01:50
@rebel rebel: 47 evesen :) nagyon buszke vagyok ra. Nehez neki, de tanulja renduletlenul a nyelvet.
Karim25 2017.01.17 20:08:11
@rebel rebel: anyukam ferje koltozott ki, apukam nincs mar. Egy idos anyukammal, o is tanulja a nyelvet es dolgozik is mellette. O kezmuves es szerencsere nemreg bejutott az epitoiparba miutan elintezte a papirokat, vizsgat stb.
Ma egy kicsit bepillantunk (a beteg szemszögéből) az angliai egészségügybe. Előrebocsátom, hogy semmilyen extra dologra nem kell gondolni, Alex története egy viszonylag egyszerű (de neki nyilván fájdalmas) műtété, és nyilván lesz olyan hozzászóló, amiben ez fel is merül majd,…..
Miközben a migráció által leginkább érintett országokban, ezen belül is főleg Nagy-Britanniában, dübörög a vita a bevándorlók körül (egyes lapok kifejezetten kampányt folytatnak), a minap kiderült, hogy a következő évtizedekben nélkülük komoly nehézségek…..
A mai poszt szerzőjének meghatározása szerint sikertörténet a mai, hiszen Alexander és barátnője egy hatalmas adóssághalmaz és munkanélküliség közepén döntöttek úgy, hogy elindulnak. Mindent eladtak, amit tudtak és nekivágtak... „Rengeteget gondolkodtam, hogy megírjam-e…..
Karim25 2013.06.07 10:57:42
Udv!

Csak vegigfutottam nagyjabol a hozzaszolasokat.

Lehet nem tetszett a hangnemem, de en mindig is az "Amit adsz, azt kapsz" alapelvet kovetem. Es visszafele is. Ha ugy szolitanak meg egy ideig nem szolok...akinek nem tetszik nem tudok mit csinalni.

Komolyan nem tudom honnan vettetek hogy mosogato vagyok, holott leirtam nem egyszer hogy nem....irtam mar hogy fozok, sot tegnap sutemenyeket krealtam. De ha valakinek ez a mosogatas, nem fogok erre tobbet idotpocsekolni.

Nem olvastam pontosan mindent, nem tudom hogy ram vonatkozik e vagy sem...DE kikerem magamnak, hogy egy utolso ismeretlen ember fuvesnek titualjon! (Ha nem ram vonatkozott akkor elnezest!!!)

En inkabb ugy latom, volt egy valami amibe belelehet kotni, es jo magyar modjara meg is tettek nehanyan. Nem regenyt akartam irni.
Direkt nem irtam le reszletesebben, mivel nem tartozik senkire, plusz nem szeretnem ha olyan olvasna, akire nem tartozik. Nem kommentelokre gondolok, de ez bonyolult.

Nagyjabol irtam le idorendben, benne volt minden fordulopont, kiveve hogy hazat berlunk.

Igen, en boldog vagyok.
Van egy melom, kollegaim akiket birok. Van egy hazunk.
Van aki irta, igen fizetem a hitelt meg 5 honapig...

Es bar nem tartozik ide, de igenis buszke vagyok!
Ugyanis szuletesnapja lesz a baratnomnek, es tudtam neki venni repulojegyet, igy haza tud latogatni kicsit hosszabb idore. Megtudtam neki ezt adni.

Nekem ez mar orom, hogy boldogsagot okoztam egy ilyen "apro" ajandekkal!

Lehet szidni. Lehet nekem vagni sok mindent. De eloszor nezzetek magatokba, es magatok kore. Utana lehet kezdeni massal kotekedni az o eleterol.
Karim25 2013.06.08 12:38:05
@hagyma: gratulalok......
Karim25 2013.06.14 22:58:20
@ikiv0000:
Tokeletesen leirtal mindent, amit kellett.
Koszonom!