Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muffinnyuszi

50 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm hmm. Mostnában nem nagyon írtam, mert a gazdim dolgozik és így nincs idejünk blogolni:( viszont hozott nekem új fogkoptató követ és egy csomag jutalomfalatkát! Erről van szó. Nagyon-nagyon szeretem, de sajnos csak 4 db-ot kapok belőle naponta:(( viszont a multkor megtaláltam hogy…..
Muffin, a törpenyúl blogja Pisi 2010.05.01 19:28:00
Húha, régen nem írtam... ez leginkább azért van, mert a gazdi számítógépe elég rossz mostanában (pedig meg se rágtam a kábeleit). Pedig elég sok dolog történt ám velem, el is fogom szépen mesélni majd mindet... Most például azt, hogy tegnap este lepisiltem a gazdi takaróját.…..
Ma fent voltam az ÁGYON!! Igaz nem a gazdién most, mert az övé túl magasan van, hanem egy szinttel lejjebb... ne mondjátok el senkinek, de jó sok bogyeszt is elpotyogtattam... aztán jött a gazdi és gyorsan lesöpörte őket hogy senki ne lássa... :D ez szerintem tök vicces, szóval…..
Ma először életemben magamtól hanyatt fekve maradtam... és nemis volt olyan rossz:) a gazdi ölében feküdtem, és ő meg simogatta a hasimat meg a tappancsaimat, és olyanokat mondott hogy ilyen aranyosat mint én még életében nem látott...:) (L).(L) (kép később)..
... mondtaa gazdim, amikor ezeket a képeket megnézte, és azóta ezeket küldözgeti mindenkinek.:) szerintem is egész jól sikerültek:) (amúgy éppen puszilkodom rajtuk:))..
Nekem július 11. a névnapom, ahogy már írtam... és más nyusziknak?:) nézd meg itt!..
Tegnap, amikor éppen a nyúlcuccos dobozban garázdálkodtam, megtaláltam a lerágott magos rágókám fáját, és ami a legjobb, még mindíg olyan jó íze volt, mint amikor még volt rajta kajaaaaa. :)Megtalálni:Elejteni és utána menni:Aztán játszani veleeeee::)..
Muffin, a törpenyúl blogja Frufru 2010.04.22 21:26:00
a kép és a cím magáért beszél:)..
Fojtatva a szoba felfedezését, furcsa dolgot találtam... egy rakás állatot, akik ugyanolyan szőrösek mint én, de mégse igaziak....Na, nem nagy a különbség mi?:P..
A gazdi végre csinált rólam normális minőségű képeket, így mégjobban látszik, milyen szép, cuki, aranyos, édes nyuszkó is vagyok igazából:)..
Mint ahogy tegnap ígérte, a gazdi megírta nekem a verset:)Vers Muffinról Két pici fül ésnégy pici tappancs,ugrál a padlóna pici nyusszancs.Édes kis gombóc,kis barna pamacsés amilyen aranyos,olyan kis makacs.Széna kell, mag kell,rágja a rácsot,és nem fogad meg a kisbutus…..
Muffin, a törpenyúl blogja Pihike 2010.04.20 19:29:00
Mivel elfáradtam a sok ugrabugrában és rosszalkodásban, pihikéltem egyet a gazdi ölében, mielőtt visszabújtam volna a ketrecbe. :)..
Mint minden nyuszi, énis szeretem a wc-met, és szeretek ott tartózkodni:) el se tudjátok ti emberek képzelni, hogy milyen kényelmes is az:))..
Amíg a gazdi mással foglalkozott, rám rakta a pórázt, hogy mászkálhassak kint... én persze kihazsnáltam az alkalmat, és megpróbáltam ellopni ha holnapra félrerakott karalábé levelet és fehérrépa torzsát. Sajnos ezt a próbálkozásomat hamar észrevette, és elrakta őket…..
Muffin, a törpenyúl blogja Diéta 2010.04.20 18:07:00
Tegnap túl sok paradicsomot ettem, és reggelre nem volt rendbe a kaksim (őszintén szólva összefostam magam :D) szóval a gazdi megmosta a pomponos seggem, és mára diétát írt elő :( úgyhogy csak széna, víz, fogkoptató kő, meg most kaptam egy picike darab zöldalmát. De azt mondta,…..
Ezt a gazdi ma a torpenyul.hu fórumán találta, és annyira megtetszett mindkettőnknek, hogy muszáj volt idemásolnom:Pompi Ugrik - gurul, Fordul - borul, Majd koppanva elterül. Szeme nevet, nyújtózkodik, S máris elém penderül. Hozzám bújik, Csendben hasal, Jól tudom már, simit kér.…..
Muffin, a törpenyúl blogja WC 2010.04.19 19:07:00
Ma kaptam a gazdimtól egy WCt!!!! Először ki akartam rángatni de a gazdi elmagyarázta,hogy mostantól oda kell kakilni-pisilni... igazából nemis olyan rossz dolog:)..
Ma is jártam kint mint mindíg, és készült három édes fotó rólam:)..
Mivel én egy olyan okos nyuszi vagyok, ezért gondoltam segítek szegény gazdinak, hogy ne kapjon ki sakkban olyan csúfosan.:) Ezt leginkább úgy próbáltam kivitelezni, hogy ledöntöttem az összes fehér bábút, hogy ne tudják megtámadni...
Sokszor mondtam már hogy a gazdim mennyire szeret engem:) és aztis hogy én mennyire őt:) és mivel olyan aranyos velem, és megengedi, hogy kint rohangáljak, ezért énis aranyos vagyok, és megengedem hogy dédelgessen (sőt még élvezem is, de psszt...:))..
Muffin, a törpenyúl blogja Kaki 2010.04.19 11:42:00
Ma reggelre virradóra bent hagytam a kettes számú kakimat ( lágy bélsár) a ketrecbe. a gazdi meg tisztára megijedt, hogy túl sok almát adott tegnap, és ezért utánaolvasott a témának. A választ itt találta meg, aholis leírják, hogy nem az alma, hanem inkább a táp okozta hogy…..
Mivel kaptam pórázt és hámot a gazdi kivitt a kertbe. Nem nagyon tetszett, mert ott voltak a kutyák (ezek ilyen óriási szőrös izék, akkora nyelvvel, mint a fejem) és eléggé féltem tőlük. Viszont a póráz arra is jó, hogy ha a gazdi nem ér rá rám figyelni, akkor is ki tud engedni…..
Az új dolgok mellett kaptam még más ajándékokat is:) Például felfedezhettem a lakást, és nem csak a szobát ahol lakunk, és kaptam egy gurigát:) nem nagyon ment egyedül hogy kibontsam, ezért a gazdi segített és a gurigában sok-sok finom almát találtam :)  ..
A gazdi ma vásárolni volt a Fressnapfba, és hozott nekem néhány új dolgot, például egy itatót, hogy ne fröcsköljem szét a vizemet, meg zöldséges fogkoptatót, higy legyen mit rágnom. Meg kaptam még kaját is:) az jó mert a kaját nagyon szeretem ám:) Itt van kép a spk…..
Azért mégiscsak szeretem én a gazdit, szóval megbocsátottam neki hogy lebutázott, és némi simiért cserébe kapott puszikat:)   ..