Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IStu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kettőnégy allstars Csillagok Szilveszteri meglepetése egy pátoszos ballada a metál és a rock átható erejéről. A dalt Egyedi Péter (Óriás) szerezte. Tavaszi újraindulásunkig ezt hallgassátok. Köszönjük az egész éves figyelmet! Puszi  ..
IStu 2011.01.02 15:23:35
én addig kezdem előröl

www.webcsatorna.hu/page/rock

:I

"Ne mondj semmit ,de ha mondanál valamit mi lenne az?" :D
Kettőnégy Kettőnégy w/ KISS 2010.06.11 01:52:00
Megtörtént-e már, hogy a Kettőnégy nem volt ott valami fontos rock eseményen? Hát persze, hogy igen, de azért a Kiss koncertet mégsem hagyhattuk ki, hiszen Phil Anselmo agyonvert volna bennünket. Nézzétek mi történt az Arénában:   ..
Kettőnégy Metalfest Lamb Of God 2010.06.03 21:16:00
IStu 2010.06.06 12:50:36
@máccé: nekem is akad ,de nemtudom miért.
most már jó lenne ha nem kellene ilyen hírekről beszámolni :-((..
IStu 2010.05.26 06:05:44
Az Ignite-os Téglás Zolival kiegészített Pennywise nemrégiben adta első magyarországi koncetjét. Természetesen mi is ott voltunk és megkérdeztük őket, hogyan is működik jelenleg zenekaruk. A kettonegy.blog.hu oldalra hamarosan egy külön video is felkerül, melyben Zoli és Fletcher…..
Annyit segítünk, hogy hajdan egy zenekarban játszottak! Először a szolid, édesanyák számára készült kép: (klikk a képre a nagyításhoz) Itt pedig elszabadul a pokol a 9.C-ben: (klikk a képre a nagyításhoz)..
A váci/miskolci Haelo zenekar a németországi Münchenben tette tiszteletét az ausztrál Karnivool közönsége előtt. Egy kis utazós videó, interjúk és koncertek! Így is van!   ..
 Salvadorcsabit már ismerhetitek az Isten Háta Mögött és Black-Out-os adásokból. Mivel egyszerűen imádjuk nem hagyhattuk ki parányi oldalunk szerkesztéséből sem. Első írásában kedvenc témáját feszegeti, ami: Az Élet! A bejegyzés címe: Gonzo a lelke mindennek! Gonzo a…..