Regisztráció Blogot indítok
Adatok
logor

5 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!! Ez a levél másolata a hunters blogon közzétettnek, hogy ne kelljen keresgélnetek!A Valkyre vezetése egyetért a petició tartalmával és kéréseivel.Aki szintén egyetért, az írja alá a petíciót, ami a lap alján található,ezt mindenkinek a saját belátására…..
. Bocica 2010.04.23 13:15:00
Karakter:    BocicaKaszt:        ÉjjeljáróSzint:         76Csaták:      5230Kor:           33Lakhely:     …..
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
logor 2010.07.05 20:36:53
. TF 2010.06.25 00:06:00
Egy álltalános lerást készítek egy TF menetéről, szabályokról és fontos tudnivalókról.Elöször is CSAK EGY TF VEZETŐ VAN (többnyire Marka) akinek a szava "szent" a gyülekezőtöl kezdve a TF vegéig (19:45-21:00) Ő irányít, ő osztja be a csapatokat és mondja meg ki hol…..
. Egy kis versike rólunk :D 2010.06.22 11:18:00
MI vagyunk a valkyre ellenfelünk a kree Félhet tölünk derion melegen ajánlom   Vannak köztünk törpék,vezérük chubi mindenkit leölnek mert ezt mondta pukii Ők a papok és mágusok es a cuccaik plusszosok   A Hadvezérünk Marka ő is…..
. TALÁLKOZÓÓÓ 2010.05.31 22:23:00
Na, már viszonylag régen volt nagyszabású céhtalálkozó, ezért most hétvégére (2010.06.05) szombatra szervezünk egyet. A találkozás Budapesten lenne, a pontos helyszín még nem ismert. Feltenném a kérdést, ki jönne?  MEGSZÜLETETT A HELYSZÍN…..
Most már felkészültünk rendesen, van HK-nk, van lerontás tekercsünk, és egy jó nagy adag nyugtatónk az asztal sarkán bekészítve. Vágjunk is bele... Az első lépés, hogy kitaláljuk hanyas tárgyat szeretnénk! Ez nagyon fontos! "Lőjük be" előre, hogy hol akarunk…..
Plusszolás HK-val +14-ig Mielőtt nekiállsz húzni gondold végig!!! Megfelelően nemesítetted a tárgyat? Mester tekerccsel tettél bele valami alapot? Ha felhúzod a tárgyat, utána már csak arkanae reagenssel, vagy "dungeonos" (49,59,69-es küldetés) cuccokkal fogod tudni…..
Mint ígértem, itt a folytatás. Ez már a haladóknak szóló verzió. Nem azzal fogok kezdeni, hogy miként fejlessz. Ugyanis egy ilyen fejlesztésre érdemes komolyabban felkészülni! Kezdjük az egyik legelhanyagoltabb résszel. Hogyan vásároljunk HK-t? Alapvetően a következő…..
. Kémeink jelentik 2010.05.03 00:30:00
Minden ezen a késői estén kezdődött el. A bátor harcosok felsorakoztak Keter közpotjában, hogy megbeszélhessék azt,  miként fogják akár életük árán is megvédeni az amúgy már elesettnek vélt Favágók faluját. Pukiii hadvezér sejtése beigazolódott, nem is kell talán…..
Sziasztok!!!Nos, kissé megkésve, de nem feledve, közölném a szintlépéses verseny eredményeit!  Kategória I.: 40-54. szint:Első körös nyertesek:Gefaaa1  43              5Amydamaru …..
. 70+ PvP verseny 2010.04.29 23:26:00
Sziasztok! Én fogom rendezni a 70+-os PvP versenyt!Konkrétan hogy fog zajlani még nem tudom,gyüjtöm majd a jelentkezőket.A nyeremények adottak amiket én most nem tudok nektek megmutani, de ékszerek lesznek.Az is lehet hogy most hétvégén lesz lebonyolítva.Jelentkezéseket várom…..
. Tagfelvétel a Valkyre céhbe! 2010.04.24 21:33:00
Sziasztok!!A Valkyre céh felvételt hirdet 45. szint feletti karaktereknek!A jelentkezéshez kérjük válaszolj pár egyszerű kérdésre!Karaktered neve:Szint:Korod:Miért szeretnél hozzánk jelentkezni:Mennyivel repül egy afrikai töketlen fecske: A jelentkezésed elküldheted a blogon,…..
logor 2010.04.30 08:33:22
@Marka_89: Sziasztok!

Charlie már megkeresett a játékban,
és már tegnap válaszoltam neki,
hogy sajnos nem tudjuk felvenni.

Mindenesetre köszönjük a jelentkezését!

Akinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban,
az keressen meg.

Bocica
Már jó régen nem írtam, és ennek több oka is volt.. Egyrészt nem nagyon mozdultak a dolgok sem pozitív, sem negatív irányban, bár indultak kezdeményezések, de nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani. Másrészt kicsit állóvíz lett újra a TF, és nem nagyon láttuk a…..
logor 2010.04.27 15:40:54
Kedves BigPi

Szerintem simán benézted csak,
nem volt abban irónia:)
de, nehogy elismerd:)

Velünk is volt, hogy a kapuban bohóckodtunk valami kisebb céhvel foglaláson, Quick, meg csapata beportált és röhögve leverte a sárkányőrt, majd a sárkányt.
Mire visszaértem már késő volt, sőt még a visszafutó védőket is leverték.

Ezek után nem azt kezdetem el magyarázni, hogy
"Ez mennyi érdemtelen volt! Meg a [csingacsguk] céhé lenne az érdem,
mert ők minket, -kérem- feltartottak! Meg leverték a kapuőrt is!"
Hanem a homlokomra csaptam, hogy "Jézus, mekkora lámák voltunk!!!!"
És máskor már úgy szerveztük a védelmet, hogy ezt ne lehessen olyan könnyen megtenni.

A megmagyarázás nem fogja erősíteni a taktikátokat hidd el. Tanuljatok az esetből, és akkor egyre nehezebb dolga lesz mindenkinek ellenetek.

Azt, hogy mi a "helyes", meg szerencsére nem te határozod meg:) Odamész valahova, ahol zöldikék védekeznek, meg hadakoznak, akkor egyértelmű, hogy a sárkányhoz mész:)
Te milyen csatákban vagy, ahol van idő szépen megvárni, míg az ellenfél nagy karakterei felsorakoznak, tisztességesen, szépen a védelemhez?
Addig kell ütni a sárkányt, amíg meleg. Nyilván, ha valakivel előre megállapodsz, az más tészta! De itt ilyenről nem volt szó!

Ardirt valóban nem szoktuk védeni,
mert nem nagyon van ki ellen,
meg délen amúgy is izgalmasabb.
Mint azt Manci is írta, akkor szoktunk átmenni, ha délen már se védeni, se foglalnivaló nincs. Most annak, hogy délen lógassuk a lábunk sok értelme nincs, akkor inkább ütünk ardirban.

Ahogy elnézem, mostanában nem sok láblógatni valónk lesz délen:)))
Megnyugtatásodul:))

Üdv, Bocica
Mindenki használjon Team Speak3-at TF alatt! Ha nincs mikrofonod, vagy nem akarsz/tudsz beszélni akkor is hallod az eseményeket. A program rendkívül kis erőforrás igényű, nem fogja meg a gépedet. Ha nem akarod hangfalról hallgatni, akkor szerezz be egy fejhallgatót (990Ft-ért már…..
Sziasztok!!!Szintlépéses verseny eredmények:Biztos nyertesek:Gefaaa1  43              5Amydamaru  54         5Alustriel  45             …..
"Hogyan születik az emberekben az az elhatározás illetve szükséglet, hogy teljesen valószínűtlen dolgokat bizonyítottnak lássanak? Gondolatok David Aaronovitch könyvfesztiválra megjelenő könyvéből.A VUDU-történelem című könyv szerzője szerint a konspirációs elméletek…..
. Céhverseny a 70+osoknak 2010.04.20 18:29:00
Sziasztok!Megszületett a 70+os tagjaink versenyének is a szabálya!Mivel sokan vannak 76on, és annak közelében,ezért itt már a szintlépéses versenynek nem sok értelme lenne!Az viszont nagyon fontos lenne, hogy a magas szintűek jól együtt tudjanakmozogni, harcolni, stb...Ezért…..
. Banner szavazás 2010.04.13 14:25:00
Felütötte a fejét egy olyan pici kiírás, hogy egyéni ízlésekre formáljuk eme kis blogot, hogy bárki készíthet bannert vagy headert amit majd megszavaztatunk a tagokkal és azt fogjuk az oldalon használni. A méretek 949x140 pixel.A pályázatokat a valkyrev@gmail.com mail címre…..
logor 2010.04.16 13:33:10
@Todloki: Sziasztok! 2.ra szavazok
 Ebben a játékban a változások olyan sebességgel történnek, hogy 1 hét olyan mintha hónapok teltek volna el. Ebből kifolyólag sokan elfelejtenek alapvető tényeket. Ezért most feleveníteném, az újabb játékosokkal ismertetném, mi volt a helyzet 8 NAPPAL EZELŐTT MIKOR…..
Ez egy meglehetősen bonyolultnak tűnő dodlog, pedig ha rájössz a nyitjára meglátod h nem az.. Viszont drága mulatság, és időigényes is.ELSŐ LÉPÉSHárom lehetőséged van az első lépésre:Veszel ékszereket és mesterformulát amit elviszel a kovácshoz és benyomod őket sorban.…..