Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kupicablog

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pálinkában rejlő titok felfedezésének élményét nagyban meghatározzák a kóstolás körülményei. Alább összegyűjtöttem néhány tippet, amik segítenek közelebb kerülni ahhoz, hogy a pálinkakedvelőből igazi rajongó váljon. Várom további kóstolási tanácsaitokat. 1.…..
kupicablog 2011.01.12 10:42:38
@sompalinka: köszönöm az észrevételt. Melyik részét véled tévesnek?
Őszintén szólva,én nem tudok igazságot tenni.Bármiféle rosszérzés nélkül mondom német, francia párlatokra vagy éppen vietnami állatuszadékkal színesített italokra, hogy pálinka. Annál is inkább, mert nekünk ez a szavunk a gyümölcspárlatokra (persze csak a magyar…..
Gyerekkoromban sosem értettem mivégre emelgetik disznóvágáson a stampedliket állandóan, ha megmarhulnak tőle. Nyoma sem volt még a tulipánpohárnak, sőt arra sem emlékszem, hogy miután bevágták a felest szagolgatták volna a poharat, sokkalinkább fulákoltak és a torkukat…..
kupicablog 2010.12.02 21:57:02
@sompalinka: Nem szép ezt mondani, de a fogyasztói igényt nagyban lehet befolyásolni sőt azt hiszem kell is, mert ilyen örökséggel, ami a pálinkával kapcsolatban ránk maradt van mit köszörülni a csorbán. De egyre nagyobb tábor az, aki szereti és "érti" is a pálinkát.