Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Évi blogja

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg elmaradást kell pótolnunk! Nagyon régen nem írtam már a blog-ba semmit. Teper nagyon jól van szépen gyógyul a lába. Túl van az összes (4) műtéten, megtörtént az ivartalanítása is. Minden kezelés és műtét teljesen zökkenőmentesen zajlott! Nem tudok elég köszönetet…..
Mentett görik Teper nyaral... :) 2007.08.21 18:59:00
Mindenkitől elnézést, hogy ennyire régen nem írtam semmit…. Teper egyre jobban van. J Az írás elmaradásának legfőbb oka azonban nem más, mint, hogy nyaralni voltunk. J Teper nyaralás alatt készült képeiből néhányat megnézhettek az alábbiakban:  A kéglit…..
Mentett görik Teper 2007.07.03 23:21:00
Teper – az albínó kislány vadászgörény - története immár több mint 4 hónapja kezdődött. Akkori gazdája úgy döntött, hogy nincs szüksége többé, az általa előzetesen megvásárolt kis élőlényre. Az indok lehetett bármi. Lehet, hogy rájött nem is szereti igazán a…..
Teper lábából, kiszedték a csavarokat! J  Most már mehet, futhat, szaladhat. J Persze még nem történtek csodák. Tekintettel arra, hogy az elmúlt 4-5 hónapban csak húzta a hátsó felét, ott bizony egy csepp izomzat sincs. Ő annyira megszokta ezt az állapotot, hogy most is úgy…..
Mentett görik Ma... 2007.07.20 11:57:00
Ma délután ismét megyünk Gráf doktorhoz Teperrel. Elképzelhető (még azért nem szeretném elkiabálni..), hogy ha mindent rendben talál, kiszedik a csavarokat a lábából...!!!:) Nagyon örülnék neki, mert akkor végre véget lehetne vetni ennek a betakarásos, elsötétítéses,…..
Mentett görik Fejlemények 2007.07.16 14:40:00
Kicsit elhanyagoltam az írást mostanában. Teperrel semmi érdekes, izgalmas új dolog nem történik… Eszik, iszik, alszik. Sajnos a csavarok kiszedéséig nem is lesz más a programja. Néha már rettenetesen sajnálom, hisz annyira jönne játszani, barátkozni, de nem lehet……..
Mentett görik Teper lábadozása 2007.07.07 14:08:00
Teper az elmúlt két napot végig az álom, és ébrenlét határán töltötte. Így  nem mozog annyit a lába, az biztos. 2-3 óránként etetem, mert bódult és nehezebben mozog a nyelve ráadásul a nyelési reflexei sem az igaziak. Ezért inkább sokszor kap kicsit, nehogy baj legyen. A…..
Teper a mai napot gyakorlatilag végigaludta. Persze ebben szerepe volt a nyugtatónak is. De remélem, így azért rendbe jön majd a lába, és nem kell újra felnyitni. Persze azért nem hazudtolja meg önmagát a kislány. Ahogy befejezi az evést, máris teperne… nemhiába kapta a…..